Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-26, 23:04 1
Hawking to wjeżdża do baru na lansie, a z głośników wózka metalicznym głosem sączy się "they see me rolin they hatin" (:
Zgłoś
SuchySzczepan 2012-12-26, 23:06
Gościu jest niepełnosprawny, nie ma w życiu żadnych przyjemności ani lepszych rzeczy do roboty, to rozkminia fizę, proste
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-12-26, 23:15 2
@stalin_za_mlodu

A znasz go? Kim jesteś, żeby oceniać jakim one jest człowiekiem? Daj mi jakieś argumenty za tym, że jest tylko pacynką.
Zgłoś
Mizantrop 2012-12-26, 23:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 23:25
S.O.A.D. napisał/a:

@Necrofallus939

Ale to nie znaczy, że mam nie szanować tych, którzy jednak się postarali coś osiągnęli.

Twoja postawa jest godna pochwały, ale to jest sadistic, więc wrzuć na luz, bo spinasz się jak slipy dziadka!
Zgłoś
Leexo 2012-12-26, 23:26 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2012-12-26, 23:38
z wózkiem wjeżdża
Zgłoś
Gebofon 2012-12-26, 23:39
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 23:40 4
Był już kiedyś temat wyśmiewający go i napisałem tam taki komentarz, który pozwolę sobie i tutaj zacytować, otóż:

Cytat:

Się śmiejecie z faceta, a prawdopodobnie jego gówno ma wyższe IQ niż wy.

Zgłoś
Kombivar 2012-12-26, 23:48 1
Najpierw Przeczytajcie "Krótką Historię Czasu" Jego autorstwa, a potem zobaczymy, który hejter jeszcze raz spróbuje się negatywnie wypowiedzieć o tym Geniuszu.
Zgłoś
Krówka 2012-12-26, 23:49
kobziarz napisał/a:

Był już kiedyś temat wyśmiewający go i napisałem tam taki komentarz, który pozwolę sobie i tutaj zacytować, otóż:

Oprócz tego, że nie zaczyna się zdania od "Się" to się zgodze
Zgłoś
Explo 2012-12-27, 0:11
Można skrócić:
Stephen Hawking wchodzi.
Zgłoś
Darkstep 2012-12-27, 0:54
Jebłeś dowcip z AdBustera spryciarzu.
Zgłoś
GreQ89 2012-12-27, 1:11 1
i wpadł w Poślizg ....
Zgłoś
lysypllp 2012-12-27, 6:11
Pośmiać się z każdego można, ale szacunek temu panu się należy za osiągnięcia (astrofizyka)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem