Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Smuxer 2012-06-16, 13:49
nieee no, proszę was... takie coś na harda, a jakieś duszenie prosiaka przez węża, albo przejechanie po głowie samochodem na głównej. żal i zgrzytanie pochwy co do miejsca tego filmiku
Zgłoś
Kortens 2012-06-18, 2:02
To jest hardowe, dla ludzi którzy rozumieją nerwicę natręctw. Ja mam lekką i znam to uczucie jak się czasami wdepnie na linie albo głośność nieparzysta.
Zgłoś
Conscribo 2012-06-18, 13:46
Kortens napisał/a:

To jest hardowe, dla ludzi którzy rozumieją nerwicę natręctw. Ja mam lekką i znam to uczucie jak się czasami wdepnie na linie albo głośność nieparzysta.

ja zawsze muszę mieć końcówkę "1" w bidzuku
np 7:51, 8:01

podpis użytkownika

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
Ingles 2012-06-19, 0:22 1
Conscribo napisał/a:

ja zawsze muszę mieć końcówkę "1" w bidzuku
np 7:51, 8:01

Mój znajomy miał kiedyś uszkodzony klawisz "0" w telefonie i to było zabawne jak pisał sms na przykład "będę o 16:59", albo "przyjedź za 11 minut"
Zgłoś
Krzysztov 2012-06-29, 7:47
bardzo fajny filmik. szczególnie jeśli sobie wyobrazimy jak bardzo głęboka może być taka fobia. chyba każdy ma jakieś takie dziwne odchylenie, ja np czasem (rzadko, ale jednak) jak zatrę krawędzią buta o jakiś krawężnik, drugą krawędzią muszę zatrzeć z taką samą siłą, asymetria w tym przypadku powoduje mój dyskomfort chodzenia
wiecznie masz do czynienia z liniami na chodniku czy posadzce, wiecznie boisz się że staniesz nieprawidłowo, wieczny dyskomfort, wieczny strach. fascynujące!
Zgłoś