Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2021-02-18, 10:53 1
Polacy to jednak malkontenci. Z dwojga złego lepiej żeby krzyczano j🤬 PIS, niż "jestem LGBT", "mój k🤬s moja sprawa"
Zgłoś
bloodwar 2021-02-18, 12:05 1
- J🤬 PiS na 100%! Albo nie, może tak na 90%, lepiej bedzie jak zostanę w maseczce bo jednak się trochę cykam

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
hellbwoi 2021-02-18, 12:13 1
Ja p🤬lę, ale tu zwolenników pałki jarusia, wspaniała logika, wolę op🤬lać kiełbasę jarka, bo jak tego nie zrobie to po prostu cały kraj zaleje się pedałami. Jakby jeszcze lezbami, bo przecież każdy lubi se lezby pooglądać na ponrhabie, ale nie, z pewnością pedałami, ksiądz pedofil też nie przeszkadza, bo to przecież nic takiego, ale już taki pedał... No i oczywiście jak ktoś przeciw pisowi to na 287,56% zwoolennik PO, no bo czegóżby innego... co za j🤬e jamochłony. Przez chyba tych karierowiczów co to ze zmywaka wrócili nasze społeczeństwo równa w ku brytyjskiemu.
Zgłoś
samos 2021-02-18, 18:28
Ponad pół polski, krzyczą, skandują, wyzywają i się chwała, jak kopulują PiS, ale najbardziej mnie śmieszy, że te typy w piękny i perfidny sposób dymają tych wszystkich krzykaczy, jak chcą i wiecie co? XD go w No im zrobią, bo oni już tu zostaną:V

podpis użytkownika

Żebyś nie wpadł jak gówno w wentylacje, bo będzie po tobie!
Zgłoś
plastic 2021-02-18, 19:33 4
hellbwoi napisał/a:

Ja p🤬lę, ale tu zwolenników pałki jarusia, wspaniała logika, wolę op🤬lać kiełbasę jarka, bo jak tego nie zrobie to po prostu cały kraj zaleje się pedałami. Jakby jeszcze lezbami, bo przecież każdy lubi se lezby pooglądać na ponrhabie, ale nie, z pewnością pedałami, ksiądz pedofil też nie przeszkadza, bo to przecież nic takiego, ale już taki pedał... No i oczywiście jak ktoś przeciw pisowi to na 287,56% zwoolennik PO, no bo czegóżby innego... co za j🤬e jamochłony. Przez chyba tych karierowiczów co to ze zmywaka wrócili nasze społeczeństwo równa w ku brytyjskiemu.

jak będziesz szedł z dziewczyną przez park, to zap🤬lę jej butelką w glowę, krzycząc jebac pis i przybijemy sobie piąteczkę, razem z innymi kretynami, którzy piszą tu, że są w stanie przymknąć oko na czyjeś sp🤬olenie tylko dlatego, że ten ktoś ma "słuszne poglądy polityczne". partyjniactwo z gimnazjów, rozhuśtywane emocjonalnie przez agorę.
Zgłoś
Konto usunięte 2021-02-19, 12:23
I znowu kratowana brama, kolczatki na szyjach, piana na pyskach... Ech, wy się naprawdę nigdy nie nauczycie, co znaczy "divide et empera".
Zgłoś
Ryszardowo 2021-02-19, 22:00
Rzygać się chce jak czytam ile tu jest pisiorów.. Zróbcie materiał na harda przynajmniej będzie jakiś pożytek
Zgłoś
dominator76 2021-02-20, 18:14
plastic napisał/a:

j🤬ie pisu jest takie modne i nic nie kosztuje. zero wysiłku, a daje poczucie, że uczestniczę w czymś fajnym. jestem buntownikiem

ja tam ich nie jebie - brzydkie są...

podpis użytkownika

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
koolowsky 2021-02-20, 21:23
Wydawało się, że nie może byc gorszego niż ryży c🤬j. Że TVN do dno i kilo mułu i niżej upaść nie można. Ale przyszedł PIS
Prawda jest taka, że nie było takiego warchoła (sprawdź sobie znaczenie słowa) w historii Polski jak kurdupel. C🤬j wam w dupe pisowskie ścierwa....
Zgłoś