Niezłe. Ty, a pa to... Ta to dopiero wariatka...
Baronessa opisz jak wygląda twoim zdaniem:
Brzuszysko 10/10
i
Podgardle 10/10
Baronessa, to nie dupa dla Ciebie. Zadbana, w czystym mieszkaniu. Widać, że na poziomie. Ty wiejski chłopak, pracujący w sklepie spożywczym, mieszkajacy z rodzicami, bez wykształcenia, bez perspektyw na rozwój własnej osoby, z depresją, jedyne co możesz, to hejtowac na sadolu i walić stare, grube, śmierdzące baby, które nie mają żadnych wymagań.
Bo nikt ich zwyczajnie nie chce walić
Ale przynajmniej r🤬a re stare baby. Inni nieaja nawet tego xd
Nie martw się przyjacielu. I tak masz lepiej odemnie. Ty chociaż masz dom, gdzie możesz wyjść na ogródek, przewietzyc się, coś w ogródku zasadzic. Ja mieszkam w bloku z rodzicami, więc jedyne co mi zostało, to wylewanie hejtu z poziomu piwnicy. Ty walisz chociaz grube baby, ja jedyny seks jaki zaliczyłem, to w wieku 9 lat seks ze spoconym, grubym wujkiem za stodoła. Obiecał cuksy, słowa nie dotrzymał
to już wiadomo czemu taki nick
to już wiadomo czemu taki nick
Dlaczego ?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Wybudowałem trochę za duży dom, mam kilka pokoi nieużytkowanych. Kiedyś w żartach powiedziałem żonie, że te pokojje kiedyś przydadzą się dla jej schorowanych rodziców. Teraz okazało się, że nadiśnienie jest wystarczającym powodem, aby rodzinka zamieszkała w domu z ogromnym ogrodem. Oczywiście nie dokładają się do rachunków za utrzymanie, w tym pensja ogrodnika. O budowie basenu już nawet nie myślę, bo nie uśmiecha mi się wydatek patlru setek ty zł za czyjeś przyjemności. Myślę nad zmianą statusu na drobną Ukrainkę, bo koszty niższe, a c🤬ka ciaśniejsza. Trochę szkoda, bo to jednak żona zarobiła cały ten hajs, ale on jest na mnie, więc nic mnie nie ogranicza.
Nie wiem, co byście mi doradzili...