Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
POL3001224 2024-07-27, 21:36 1
Baronessa napisał/a:

Niezłe. Ty, a pa to... Ta to dopiero wariatka...

Baronessa opisz jak wygląda twoim zdaniem:
Brzuszysko 10/10
i
Podgardle 10/10
Zgłoś
seeed71 2024-07-27, 21:48 1
Driver19cm napisał/a:

Baronessa, to nie dupa dla Ciebie. Zadbana, w czystym mieszkaniu. Widać, że na poziomie. Ty wiejski chłopak, pracujący w sklepie spożywczym, mieszkajacy z rodzicami, bez wykształcenia, bez perspektyw na rozwój własnej osoby, z depresją, jedyne co możesz, to hejtowac na sadolu i walić stare, grube, śmierdzące baby, które nie mają żadnych wymagań.
Bo nikt ich zwyczajnie nie chce walić

Ale przynajmniej r🤬a re stare baby. Inni nieaja nawet tego xd
Zgłoś
DziQ1916 2024-07-27, 22:37 1
Driver19cm napisał/a:

Nie martw się przyjacielu. I tak masz lepiej odemnie. Ty chociaż masz dom, gdzie możesz wyjść na ogródek, przewietzyc się, coś w ogródku zasadzic. Ja mieszkam w bloku z rodzicami, więc jedyne co mi zostało, to wylewanie hejtu z poziomu piwnicy. Ty walisz chociaz grube baby, ja jedyny seks jaki zaliczyłem, to w wieku 9 lat seks ze spoconym, grubym wujkiem za stodoła. Obiecał cuksy, słowa nie dotrzymał

to już wiadomo czemu taki nick
Zgłoś
Driver19cm 2024-07-27, 22:54 2
DziQ1916 napisał/a:

to już wiadomo czemu taki nick

Dlaczego ?

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
kulawiec 2024-07-27, 23:52 1
Cycki chciała pokazać, ale tak nie za bardzo, no to pokazała.
Zgłoś
rocknrolla85 2024-07-28, 0:16 2
K🤬a nie pasuję do towarzystwa, nie mieszkam z rodzicami 😥
Zgłoś
smc 2024-07-28, 4:55 1
I tak.macie lepiej. Rodzice mieszkają ze mną.

Wybudowałem trochę za duży dom, mam kilka pokoi nieużytkowanych. Kiedyś w żartach powiedziałem żonie, że te pokojje kiedyś przydadzą się dla jej schorowanych rodziców. Teraz okazało się, że nadiśnienie jest wystarczającym powodem, aby rodzinka zamieszkała w domu z ogromnym ogrodem. Oczywiście nie dokładają się do rachunków za utrzymanie, w tym pensja ogrodnika. O budowie basenu już nawet nie myślę, bo nie uśmiecha mi się wydatek patlru setek ty zł za czyjeś przyjemności. Myślę nad zmianą statusu na drobną Ukrainkę, bo koszty niższe, a c🤬ka ciaśniejsza. Trochę szkoda, bo to jednak żona zarobiła cały ten hajs, ale on jest na mnie, więc nic mnie nie ogranicza.
Nie wiem, co byście mi doradzili...
Zgłoś
Stolar900 2024-07-28, 9:09 1
Na szczęście że jest chociaż ładna. Poradzi sobie.
Zgłoś
Pedalski_Wlamywacz_2 2024-07-28, 22:58 1
Oczywiście content dla spermiarzy ech ;/
Zgłoś
Zasysacz 2024-07-29, 3:41 1
To napewno bladynka. Pomyslala że 2 baterie w wibratorze robia dobrze to przełoży do tego urządzenia to nic się nie stanie xD
Zgłoś