👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

najlepsza ryjąca głowe i wogóle zajebista i nie dla gimbów baja na swiecie!!!!!!!! kozak ponad kozaki!!!!! moze nie ma urywania łbów i flaków ale sam pomysł i wykonanie zajebiste!!!!!!!!!!!
szkoda ze juz nie ma

Krowa I kurczak
Ed, Edd i Eddy (mam szlaban!; czas to pieniądz chudy, a ja kocham pieniądz)
Johnny Bravo (lubię placki; nie było ciastek, więc wziąłem zaprawę murarską)
Laboratorium Dextera (ha haha ha hahaha, ha haha ha hahaha [śmiech Mandarka])
Jam łasica
dzięki tym kreskówkom nadawanym z londynu na CN nauczyłem się angielskiego
było to spokojnie ponad 20 lat temu i w pl mielismy wtedy gumisie, smerfy i filemona z reksiem
Ed, Edd i Eddy (mam szlaban!; czas to pieniądz chudy, a ja kocham pieniądz)
Johnny Bravo (lubię placki; nie było ciastek, więc wziąłem zaprawę murarską)
Laboratorium Dextera (ha haha ha hahaha, ha haha ha hahaha [śmiech Mandarka])
Jam łasica
dzięki tym kreskówkom nadawanym z londynu na CN nauczyłem się angielskiego

było to spokojnie ponad 20 lat temu i w pl mielismy wtedy gumisie, smerfy i filemona z reksiem
Ja osobiście uwielbiałem i dobrze że moi rodzice nie wiedzieli o czym ona jest, a tak przy okazji na CN nauczyłem sie sporo angielskiego oczywiście Johnny Brawo & 2 stiupid dogs , dexter lab ,mi w tym pomagało, całe szczęście że nie było w nich tego kiczowatego dubbingu
najlepsza bajka z dzieciństwa, wtedy nie dziwiło mnie to, że ludzie wychowują kurczaka i krowę, a już w ogóle to że kurczak jest płci męskiej

Nie sądziłem, że zajde na sadolu coś co oglądałem jeszcze zanim miałem młodociane pryszcze....

Kiedy zdarzy mi sie zobaczyć tą bajke w tv przełaczając kanały, nigdy nie przełączam dalej poki sie nie skończy
. Btw za każdym razem nie moge sie nadziwic jak ta bajka mogła i moze być puszczana małym dzieciom, sprośne gówno

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie