👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Vrog napisał/a:
Ale z ciebie miękka faja. Facet XXI ,. Ubierz rurki i do kolegów, bo koledzy już czekają...
Ze zrozumienia czytanego tekstu to chyba miałeś problemy co?

mygyry napisał/a:
Miastowi podniecają się czymś w czym dzieci na wsi uczestniczyły od najmłodszych lat i nie robi to na nich najmniejszego wrażenia
Tia ty to z poligonem pewnie dymasz te krowy w tchawicę po obcięciu łba łyżeczką do herbaty żeby mieć wrażenia.

krzychu88 napisał/a:
Tia ty to z poligonem pewnie dymasz te krowy w tchawicę po obcięciu łba łyżeczką do herbaty żeby mieć wrażenia.
kolejny młotek , ile ty masz lat , pewnie z 15, sądząc po poziomie komentarza

@jaskol66 łał pracujesz dla Niemców wstyd totalny wstyd... Jakim trzeba być parobkiem żeby dać się z niewolić szwabowi... Ludzie bez honoru

nie widze w tym nic niezwyklego. ktos tu sie zmoczyl ze strachu ze wstawil to na ten portal czt jak?
jakim trzeba byc ciezką jednostką zeby napisac taki belkot
SubTomix napisał/a:
@jaskol66 łał pracujesz dla Niemców wstyd totalny wstyd... Jakim trzeba być parobkiem żeby dać się z niewolić szwabowi... Ludzie bez honoru
jakim trzeba byc ciezką jednostką zeby napisac taki belkot
Vrog napisał/a:
Ale z ciebie miękka faja. Facet XXI ,. Ubierz rurki i do kolegów, bo koledzy już czekają...
Nabrałem apetytu pedale! Jak widzę jedzenie to chce mi sie jeść. Niewiem co ty sobie pomyślałeś

SubTomix napisał/a:
to że materiał własny nie oznacza że to moje, nagrał znajomy a udostępniłem jako materiał własny

daminoday napisał/a:
Po co to wrzucales ?
bo mam do tego prawo?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie