Co za końskie sp🤬oliny w komentarzach... nie, dość, nawet nie będę komentował tego sp🤬olenia. A za materiał własny zawsze piwo. Pytanie tylko, po c🤬j te czaszki wiszą, zamiast je gdzieś wyj🤬?
1 się pojawił
Pytanie tylko, po c🤬j te czaszki wiszą, zamiast je gdzieś wyj🤬?
Pójdą na żelatynę do Haribo
Ale z ciebie miękka faja. Facet XXI ,. Ubierz rurki i do kolegów, bo koledzy już czekają...
Ze zrozumienia czytanego tekstu to chyba miałeś problemy co?

Miastowi podniecają się czymś w czym dzieci na wsi uczestniczyły od najmłodszych lat i nie robi to na nich najmniejszego wrażenia
Tia ty to z poligonem pewnie dymasz te krowy w tchawicę po obcięciu łba łyżeczką do herbaty żeby mieć wrażenia.
Tia ty to z poligonem pewnie dymasz te krowy w tchawicę po obcięciu łba łyżeczką do herbaty żeby mieć wrażenia.
kolejny młotek , ile ty masz lat , pewnie z 15, sądząc po poziomie komentarza
Chodzi ci o coś konkretnego czy tak p🤬lisz boś zdziwiony światem zewnętrznym?

C🤬jowizna. Jak chcecie to to nagram jak u mnie w robocie wygląda sprawa od uboju rytualnego przez Żydów do spakowania do wysyłki.
Mozeciemiobciagnac, pracyjesz dla zydow, k🤬a trochę godnosci

Mozeciemiobciagnac, pracyjesz dla zydow, k🤬a trochę godnosci
To oni przyjeżdżają do nas i prowadzą swój własny rytualny uboj polegający na podcięciu gardła krowie która jeszcze żyje żeby spłynęła całą krew i mięso było koszerne. Nie dopuszczają ludzi innej religii do uboju i dotykania mięsa które oni później spożywają.
P. S. Jak przechodzę koło nich to witam się,, możeciemiobciągnać,, bo i tak c🤬le nie rozumieją

@jaskol66 łał pracujesz dla Niemców wstyd totalny wstyd... Jakim trzeba być parobkiem żeby dać się z niewolić szwabowi... Ludzie bez honoru
jakim trzeba byc ciezką jednostką zeby napisac taki belkot
Ale z ciebie miękka faja. Facet XXI ,. Ubierz rurki i do kolegów, bo koledzy już czekają...
Nabrałem apetytu pedale! Jak widzę jedzenie to chce mi sie jeść. Niewiem co ty sobie pomyślałeś

@jaskol66 łał pracujesz dla Niemców wstyd totalny wstyd... Jakim trzeba być parobkiem żeby dać się z niewolić szwabowi... Ludzie bez honoru
to że materiał własny nie oznacza że to moje, nagrał znajomy a udostępniłem jako materiał własny

Po co to wrzucales ?
bo mam do tego prawo?