Co ten Sadol ze mnie robi… trupy c🤬tych czy ruskich nie robią na mnie żadnego wrażenia a tego zajączka szkoda mi się zrobiło
Znaczy ze zmieniasz sie w bambinistę i geja

Musisz zacząć o siebie dbać

Może i zając,ale w opisie było że królik. Różnica taka jak pomiędzy ukrem a rusem :/
Nie no, aż taka różnica to nie.
1. To chyba zając. 2. Matka roku xD Zostawiła młodego i sp🤬oliła, chociaż w zasadzie była n wygranej pozycji.
Zające tak maja.
Samica zostawia młodego czasem na kilka dni i wtedy KAŻDA inna samica która przechodzi obok takiego młodego go karmi jak swojego.
Niestety przed krukowatymi trudno się obronić nawet Polakom: słynne "Rozdziobią nas kruki i wrony"

Może i zając,ale w opisie było że królik. Różnica taka jak pomiędzy ukrem a rusem :/
Gówno tam wiesz.
Nie da się krzyżować królika z zającem a ukra z już rusem tak. Tylko co wtedy powstaje?
Gówno tam wiesz.
Nie da się krzyżować królika z zającem a ukra z już rusem tak. Tylko co wtedy powstaje?
Rację ci przyznaję -malo wiem o reprodukcji królika. A z krzyżówki ukra z rusem... Pewnie będzie rusoszon.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaGówno tam wiesz.
A może ty gówno wiesz?
A może rodak nie wie, że zasłużył na Nobla?

A może ty gówno wiesz?
A może rodak nie wie, że zasłużył na Nobla?
We wszystko wierzysz co sprzedają w necie?
Mam do sprzedania kawalerkę Nawrockiego po taniości. Kupisz?
"...Do najbliższych krewnych królika należą królaki oraz zające. Nie mogą się jednak krzyżować i nie doczekają się potomstwa..."
We wszystko wierzysz co sprzedają w necie?
Mam do sprzedania kawalerkę Nawrockiego po taniości. Kupisz?
"...Do najbliższych krewnych królika należą królaki oraz zające. Nie mogą się jednak krzyżować i nie doczekają się potomstwa..."
Zastosuję tę sama logikę:
Wierzysz we wszystko co jest napisane w internecie?