Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Krwawe wzgórza
konto usunięte • 2014-03-18, 22:26
Ostatnio oglądałem ciekawy film pt. "Krwawe wzgórza". Oryginalny tytuł nosi nazwę "The hills run red" i pomyślałem, że powrzucam kilka fajnych gifów
Dodam jeszcze tyle od siebie, że to najbrutalniejszy i najbardziej krwawy film jaki w życiu widziałem. Cały czas się leje krew i przede wszystkim są tortury

Gifów w internecie praktycznie nie ma więc są trudno dostępne. Podrzucam jeszcze trailer jak ktoś jest ciekawy.
Szkoda, że nie ma tych gifów, bo jest naprawdę wiele masakrycznych scen, a te powyżej to jakieś słabiutkie w porównaniu do tych na końcu filmu, ale nie zdradzam

Trailer:
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TTszpan 2014-03-21, 7:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bugini 2014-03-21, 9:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-21, 9:10 1
Super temat, wszyscy na sadola wchodzą by poznać kolekcje filmowe innych userów.

Gratuluję gustu, film dla debili bez klasy. Ludzie nie znają się już na dobrych horrorach.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-21, 9:37 1
To Ty chyba serialu Spartacus nie widziales
Zgłoś
ColdSteel 2014-03-21, 9:39
Na końcu córka zabija głównego bohatera
Zgłoś
TTszpan 2014-03-21, 10:20
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-21, 10:31
Co do najbardziej krwawego filmu gore, to na szczycie mojej listy od lat figuruje Martyrs. I na razie nic nie wskazuje na zmianę. Jeżeli chodzi o najbardziej ohydny i brutalny film to zdecydowanie są to "wzgórza mają oczy". Nie polecam go oglądać.
Zgłoś
ZagadkowyZjeb 2014-03-21, 12:31
Mało filmów w takim razie widziałeś.
Zgłoś
KiKiZ 2014-03-21, 12:49
TTszpan, weź już się nie kompromituj i zwal sobie, może Ci ulży... Takiego bólu dupy w komentarzu dawno nie widziałem - temat nie jest jakoś specjalnie wybrany, miałeś ból i po prostu musiałeś go gdzieś wylać...
Zgłoś
Mercury001 2014-03-21, 17:13
dvd, torrenty, chomik ? przyznaj się
Zgłoś
endrju132 2014-03-21, 17:41
z fabułą średnio , a jeśli chodzi o krew i flaki można sobie obejrzeć "wzgórza mają oczy " lub "droga bez powrotu" pierwsze częsci bo kolejne to coraz większy kicz
Zgłoś
Stranuh 2014-03-21, 17:55
Ludzka stonoga też jest fajna szczególnie jak się wcześniej obejrzy South Park
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-21, 18:27
Oglądalam i byl średni. Wiedziałam za wczasu że sie rozdzielą (klasyka) jedno będzie pitać przez las, fala potknięc i kryjówek. Do bólu przewidywalny. Z gatunku do polecenia na 100% jest SEED.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-21, 20:06
Tszepson jaki kot, wyluzuj ziomek...
Zgłoś
burex666 2014-03-21, 21:15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem