Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

https://pl.wikipedia.org/wiki/Agenda_21
Warto przeczytać ten dokument samemu. Wiem, jest bardzo długi. Ale mówi dokładnie o tym co dla nas szykują. Jest tam o modyfikacji pogody (chemtrails, HAARP), o masowych przesiedleniach (i tworzeniu ogromnych stref ochrony przyrody do których nikt nie może wchodzić), o centralizacji ludności w ogromnych metropoliach i wiele, wiele więcej (w tym np. zakaz posiadania broni przez cywilów na całym świecie - LOL chcę zobaczyć jak pojadą do texasu zabrać kowbojom broń

A Opozycja knuje i knuje ...
W następnych wyborach chyba zagłosuję na PiS. Tylko po to, by pokazać wam, że wasza opcja nie jest w stanie zrobić nic mądrzejszego od PO. Co więcej; może zaszkodzić.
PO nie jest idealne, ale przynajmniej nie próbuje wplatać radosnej twórczości Panów Kaczyńskiego i Ziobry w realną politykę wew. i zew.
Co oznacza, że PO zapewnia nam tak potrzebną stabilność polityczną na arenie międzynarodowej.
Owszem nie podoba mi się "włazidupstwo" Tuska wobec U.S of A. Jednak wolę to, niż wojnę z Rosją, bo Kaczyński uważa że zabili mu brata. (sic!)
Teraz rozsiadam się w fotelu i czekam na wiadro pomyj.
Pozdrawiam, niezależnie od opcji politycznej.
Debil. Nie masz wiedzy nie znasz faktów a się wypowiadasz. Rozsiądź się wygodnie przed TV, zresztą chyba na co dzień to robisz, zaprawdę powiadam ci świat internetu jest ci zbędny.
Do tematu powstanie jest jedynym rozwiązaniem nie widzę innego, warto na ławy wciskać nowe osoby bardziej mądre uczciwe oraz z innymi pomysłami na ustawy jak i planowanie ekonomi. Osób takich jest wiele tych którzy chcą stawiać własne partie również, warto poszukać na przeróżnych forach i stronach.

A jeżeli chodzi o narzędzie to niestety każdy pracodawca w rozmowie o podwyżce, albo w rozmowie o skróceniu czasu pracy z 250 do ustawowych 160 godzin mówi o kryzysie.
Kryzys to odgórny wymysł samonapędzający się

Ale dlaczego zaczęli od europy
A jeżeli chodzi o narzędzie to niestety każdy pracodawca w rozmowie o podwyżce, albo w rozmowie o skróceniu czasu pracy z 250 do ustawowych 160 godzin mówi o kryzysie.
Kryzys to odgórny wymysł samonapędzający się
Nie od europy. W stanach jest jeszcze gorzej. Zobacz co to TrapWire, NDAA, TSA itd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie