Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:42
konto usunięte 2023-04-11, 23:10 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lesku73 2023-04-11, 23:56 4
Gdyby Bóg chciał byśmy w niego wierzyli, istniał by.
Zgłoś
wojtax 2023-04-11, 23:59
Co to za muzyczka?
Zgłoś
konto usunięte 2023-04-12, 2:26 6
Sadisticzny napisał/a:

Ale ty miękka pałko nie będziesz nikomu narzucać swojego zdania...

Fakt. W tenkraju monopol na narzucanie wszystkim wokół swojego zdania mają katolicy.
Zgłoś
Kamechameha 2023-04-12, 16:21 2
Boga nie ma,
Ta to kto zapalił słońca, kto stworzył DNA, czy jaka kolwiek książka napisała się sama? Stwórca ma wiele imion; i wydaje ci się że nie ma ustalonych praw wszechświata to grubo się mylicie i odsyłam do 3 książek które zniszczą wasz pyebany ateizm bez żadnego religijnego kultu: Misja Michel Desmarquet, Bg 14.14-5 połącz kropki, Biblia parę ewangeli i księge przyslów.
PS
Cytaty Buddy i Hipokratesa też sobie weź do sb
Zgłoś
kizior2 2023-04-12, 16:44 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BolekMaku 2023-04-12, 17:32
Zapętliłem sobie to i oglądałem przez pół godziny.
Zgłoś
Quassar 2023-04-13, 12:03 2
Zgłoś
Huherko 2023-04-13, 17:24 1
lesku73 napisał/a:

Gdyby Bóg chciał byśmy w niego wierzyli, istniał by.

Gdyby istniał to nie musiałbyś w niego wierzyć, bo byś o tym wiedział.
Zgłoś
Quassar 2023-04-13, 19:50
Huherko napisał/a:

Gdyby istniał to nie musiałbyś w niego wierzyć, bo byś o tym wiedział.

Dokładnie zawsze mnie śmieszy jak 2 kraje sie biją i wierzą w tego samego boga choć może być inny.
To technicznie żadnemu nie pomagał w obronie własnego ludu
Zgłoś
popek9 2023-04-14, 11:16
Dostał z krzyża aby ksiądz miał okazję zabrać go na bok i podać parówkę przeciwbólową.
Zgłoś
owiec_mf 2023-04-14, 16:59
Popatrzcie co robi pranie mózgu zwane religią. Krzyż spada na dziecko a leci baba i podnosi krzyż zamiast ratować dziecko i zobaczyć jakie ma obrażenia. Kremówkarz Rulez
Zgłoś
Molmass 2023-04-15, 14:27
jezusek go ukarał za to granie w komputer i przeklinanie przy rodzicach
Zgłoś
T3RMINATOR 2023-04-23, 11:38
Bóg go pokarał za grzeszne myśli.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem