📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:42

Sadisticzny napisał/a:
Ale ty miękka pałko nie będziesz nikomu narzucać swojego zdania...
Fakt. W tenkraju monopol na narzucanie wszystkim wokół swojego zdania mają katolicy.
Boga nie ma,
Ta to kto zapalił słońca, kto stworzył DNA, czy jaka kolwiek książka napisała się sama? Stwórca ma wiele imion; i wydaje ci się że nie ma ustalonych praw wszechświata to grubo się mylicie i odsyłam do 3 książek które zniszczą wasz pyebany ateizm bez żadnego religijnego kultu: Misja Michel Desmarquet, Bg 14.14-5 połącz kropki, Biblia parę ewangeli i księge przyslów.
PS
Cytaty Buddy i Hipokratesa też sobie weź do sb
Ta to kto zapalił słońca, kto stworzył DNA, czy jaka kolwiek książka napisała się sama? Stwórca ma wiele imion; i wydaje ci się że nie ma ustalonych praw wszechświata to grubo się mylicie i odsyłam do 3 książek które zniszczą wasz pyebany ateizm bez żadnego religijnego kultu: Misja Michel Desmarquet, Bg 14.14-5 połącz kropki, Biblia parę ewangeli i księge przyslów.
PS
Cytaty Buddy i Hipokratesa też sobie weź do sb
lesku73 napisał/a:
Gdyby Bóg chciał byśmy w niego wierzyli, istniał by.
Gdyby istniał to nie musiałbyś w niego wierzyć, bo byś o tym wiedział.
Huherko napisał/a:
Gdyby istniał to nie musiałbyś w niego wierzyć, bo byś o tym wiedział.
Dokładnie zawsze mnie śmieszy jak 2 kraje sie biją i wierzą w tego samego boga choć może być inny.
To technicznie żadnemu nie pomagał w obronie własnego ludu

Dostał z krzyża aby ksiądz miał okazję zabrać go na bok i podać parówkę przeciwbólową.
Popatrzcie co robi pranie mózgu zwane religią. Krzyż spada na dziecko a leci baba i podnosi krzyż zamiast ratować dziecko i zobaczyć jakie ma obrażenia. Kremówkarz Rulez
jezusek go ukarał za to granie w komputer i przeklinanie przy rodzicach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie