📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bawełnę niech idzie zbierać, a nie próbuje być śmieszny.
To nie jest kwestia rasy, ten typ to po prostu debil, a może to jednak kwestia rasy
To nie jest kwestia rasy, ten typ to po prostu debil, a może to jednak kwestia rasy

siedlik napisał/a:
oo jaki fajny czlowiek o czarnym kolorze skory, pociera o cycki bialych kobiet.
Pisze tak bo dostalem warna, myslalem ze to jest sadistic, no ale jak to przedszkole juz tu wchodzi, no to trzeba uwazac na slowa.![]()
![]()
Hola misiu, dostałeś warna w ryja ponieważ jesteś ograniczonym jełopem i ładujesz się w internet swoimi obsranymi gumofilcami. Problem u was zwierzęta jest taki, że nie odróżniacie czarnego humoru od zwykłego chamstwa i prostactwa, sadistic to nie miejsce dla jakiś niedowartościowanych p🤬dusiów którzy desperacko próbują podbudować swoje ego.

Koleś jest mało zabawny i arogancki, powinien dostać w łeb i iść do kąta się nad sobą zastanowić.

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
(...), sadistic to nie miejsce dla jakiś niedowartościowanych p🤬dusiów którzy desperacko próbują podbudować swoje ego.
Powiedz to moderatorom

Niewolnik robi sobie z białego Pana żarty, ten świat spada na psy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie