Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
Ksiądz mówi jak jest
konto usunięte • 2015-03-12, 23:22
A teraz gimboateiści wykażcie się.

Reszta na YT szukać za daleko nie trzeba, chodziło mi tylko o zainteresowanie gościem który moim zdaniem w k🤬e dobrze prawi!

Bardzo proszę szanowną moderację aby nie wp🤬lała tematu do polityka i religia bo nie ma tu nic ani o polityce ani o religii.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-13, 0:41 28
M napisał/a:

Jak można uważać, że dobrze prawi ktoś, kto wierzy w jakiegokolwiek boga?

Wierzę w Boga i uważam, że 2+2=4

Według Ciebie nie mam racji bo jestem wierzący
Zgłoś
prawda 2015-03-13, 1:02 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-13, 1:04 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-13, 1:22 12
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-13, 1:25 3
>ksiądz
>mówi jak jest

wybierz jedno
Zgłoś
hellbwoi 2015-03-13, 1:38
Zgłoś
raistpol 2015-03-13, 1:58
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-13, 2:03 3
Dodając jedną literę i jedną zmieniając otrzymujemy: Adam Oszustek. Przypadek? Nie sądzę.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-13, 2:06 15
Zgłoś
djboss2 2015-03-13, 2:13 1
nie komentujcie i tak nie skorzystacie---- nie macie dzieci
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-13, 3:47 1
Zgłoś
TheColt 2015-03-13, 6:39 1
jedna jaskółka wiosny nie czyni...
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-13, 6:46 2
Księża to amoralne istoty.Jak można nauczać kogokolwiek iż miłosierny bóg wysyła kogoś do piekła na wieczne cierpienia z tak błahych powodów jak masturbacja , seks przedmałżeński ,seks pozamałżeński , seks który nie ma na celu prokreacji. Zauważyliście jak wiele jest zagadnień związanych z seksem nauczanych przez ludzi którzy składają śluby czystości ?? Nie wierzę ludziom którzy dobrowolnie przyjmują celibat. Są dwa powody:
1. Mają nie tak pod sufitem jeżeli go dotrzymują .
2. Jeżeli go nie dotrzymują co warte jest ich słowo.

A teraz posłużę się przypowieścią jak niejaki Jezus.
Do sklepu przychodzi osiłek z bejsbolem . Widać iż ma złe zamiary. Pyta się :
- Kto tu jest właścicielem.
- Ja.- odpowiada człowiek za ladą.
- Słuchaj no pan nie chce pana straszyć ale jeżeli nie da mi pan 1000 zł co miesiąc może stać się z panem lub pana sklepem coś złego. Lecz jak mi pan zapłaci wszystko będzie wspaniale.

Zaprawdę powiadam wam teistyczni bogowie to jednostki amoralne bardziej przypominające rozwydrzonych dzieciaków bądź bossów mafii aniżeli miłosierne istoty.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-13, 8:18 5
Zgłoś
DuckDodgers 2015-03-13, 8:49 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem