Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:17
Ksiądz Proboszcz
konto usunięte • 2013-11-04, 19:12
Autentyk.
Wczoraj byłem z moim młodszym, pięcioletnim bratem w kościele.
Dałem mu dyszkę ,żeby wrzucił na tacę. Proboszcz podchodzi z tacą, brat wrzuca ,po czym głaszcze go po głowie i mówi "dyche dał to teraz będzie bieda w rodzinie hehe" ,a braciak na to "za to ksiądz będzie miał na nowe bmw". Wokół rozśmiało się towarzystwo ,a ksiądz spuścił głowę i poszedł dalej zbierać hajsy.

Młody i wie już o co chodzi
Zgłoś
Tomczyk1669 2013-11-05, 10:33
Ta jasne...
Zgłoś
overgod 2013-11-05, 11:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-05, 11:22 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-11-05, 11:24
Zgłoś
beeveer 2013-11-05, 11:28
qrwa, mieć dychę i tak za nic dać jakiemuś katabanowi na przechlanie... braciaka mogę zrozumieć, 5 lat, ale ty to masz zdrowo we łbie nasrane. może dom mu oddaj, co sie rozdrabniać...
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-05, 11:47
Wierz w co chesz, ale czarnego pedalstwa nie dokarmiaj.
Zgłoś
kamuha 2013-11-05, 12:09
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-05, 12:59
Magiczny Kamil - magiczne historie.
Zgłoś
R4d0 2013-11-05, 13:18
Faktycznie historia tak ciekawa i niesamowita, że na pewno fake...
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-05, 13:46
Nie rozumiem jakim cudem kolejny komentarz o entuzjastycznym kierowcy autobusu nabija najwięcej piw. Możecie mi nie wierzyć, ale podobne sytuację się zdarzają*. Ludzie, wyjdźcie z domu, pójdźcie na spacer, a na pewno spotka Was jakieś niecodzienne i nieschematyczne zachowanie ludzi.**

* Dotyczy życia w realnym i materialnym świecie.
** Spacery przy pomocy google street view i innych podobnych narzędzi nie zostały objęte promocją.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-05, 22:41
Zgłoś
John Deere 2013-11-05, 23:12
Co to za dziura że proboszcz sam sie fatyguje z tacą ?
Zgłoś
werther 2013-11-06, 13:42
4x4offroad napisał/a:

kiedyś był kościelny,i to on zbierał na tace,no ale ostatni raz byłem w kościele z 15lat temu

Jak matka brała ślub to w ciąży była?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem