Miałem wątpliwości czy dac tutaj, czy do dokumentalnych. Zdecydowałem wrzucić tutaj, może więcej osób zobaczy, że czarni to nie sami pedofile i złodzieje
Nie, nie jestem żadnym fanatykiem, nie chadzam też do kościoła.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty koleś, też znam jednego spoko księdza, robi spotkania dla studentów co niedzielę o 20 i zajebiście wymiata na gitarze. Parę razy tam byłem ze swoją byłą laską i raz zagrał "na mszy" "Nothing Else Matters" Metalliki i zajebiście mu wyszło. Prawda jest taka, że są księża z powołania, naprawdę zajebiści ludzie i tacy co tylko poszli do seminarium po kasę i żeby rozdawać snickersy.
PS. Dałbym drugie piwko za Ziemca, bo lubię kolesia, trochę "gorących" scen w życiu też przeżył.
konto usunięte
2014-02-28, 15:26
Niestety. Założenia Szlachetnej Paczki są dobre, ale przez wolontariuszy, którzy dają paczki każdej rodzinie uczy się biednych ludzi właśnie postawy roszczeniowej... Po to się wypełnia ankietę, po to można odrzucić rodzinę, do której się przychodzi, aby wyeliminować nierobów i pomóc nieszczęśliwym/samotnym/etc.
konto usunięte
2014-02-28, 15:49
,,Pani Ani z ulicy Grodzkiej" przypadek? Nie sądzę.
konto usunięte
2014-02-28, 16:11
Prawi dobrze. To czego doświadczył było za pewne fascynującym przeżyciem, ale myślę że nie można tego nazwać nawróceniem, a chrześcijaństwo nie ma nic wspólnego z prawdziwą wiarą w "Boga".
Ale filozofię życia ma całkiem ciekawą.
Cytując Nietzsche'go: "Ostatni Chrześcijanin umarł na krzyżu"
konto usunięte
2014-02-28, 21:21
ocieplania wizerunku katoli c.d.
ps. "Nie, nie jestem żadnym fanatykiem, nie chadzam też do kościoła" - dobrze, że powiedziałes, w takim razie jesteś spoko... <facepalm>
@kpiciel: Ciekawe, że ich wyznawcy znacznie rzadziej odznaczają się nadzwyczajnym intelektem. Doprawdy, ciekawe.
konto usunięte
2014-03-01, 10:14