Krótka wymiana poglądów, jeden wymienia drugiemu poglądy na swoje. Uważaj co mówisz!
no k🤬a riplej
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
nie moge przestać ogladac tego gonga
m.................
2014-04-04, 22:29
Moje miasto, takie piękne
Aż serce rośnie : > wincyj!
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy

. Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
gimbo-ateiści zaatakują za 3..2..1.. a sory już atakują.
Sprawa załatwiona po chrześcijańsku (:
m................y
2014-04-04, 22:56
J🤬y nadawał by się na wyprawy krzyżowe w średniowieczu!
R................x
2014-04-04, 23:37
ale z was zjeby... uogolniacie cala religie do jednego zula... owszem sa ksieza c🤬je, ale sa tez normalni ludzie, owszem religia indoktrynuje, ale dekalogiem krzywdy nikomu nie zrobisz, wszystki lezy w gestii czlowieka, kim i jaki jest...
spoko, nie jeden ksiadz to c🤬j, tak samo niejeden policjant, strazak, lekarz, sedzia itp itd
to czlowiek jest c🤬jem, a kurestwem jest ludzkosc, a nie religia
gimboateusze już by kościoły burzyły z powodu dwóch żuli...
K🤬a wysłał mi to kumpel, myślę sobie świeży dobry materiał w końcu coś wrzucę na sadola. A to już od prawie 3 godzin na sadolu.
u................k
2014-04-05, 0:09
Chyba mu ojca obraził
S................r
2014-04-05, 0:12
Religia jest tworem ludzkości. Religia dzieli. Gdyby religii nie było (co jest oczywiście na dzień dzisiejszy nierealne) świat byłby lepszy. Gdyby nie było państw, granic, wojen itd. również. Gdyby ludzie nie byli ludźmi. Ale się rozmarzyłem...
I bardzo dobrze że mu zaj🤬, niechby gadał ciapaty z ciapatym i jeden obraził Allaha czy innego Imama to od razu strzał w ryja i powieszenie za jaja z urwaniem kręgosłupa przez odbyt. Musimy się nauczyć dbać i szanować nasze tradycje i wierzenia. Co mnie tam obchodzą jacyś ateiści.. niech sobie będą i mają w dupie wiarę ale jak się wp🤬lają w nasze (polskie) sprawy, albo obrażają moje uczucia religijne niech odpowiadają jak za obrazę żydów i innego c🤬jostwa. Katolicy powinni nauczyć się jednej rzeczy od żydów.. trzymać się razem i wspierać się wzajemnie. C🤬j w dupe innowiercom. Amen!
Chyba nie jednego snickersa w dzieciństwie otrzymał