Jechał dziś ze mną ksiądz młody o wyglądzie cherubicznym...łapki wypieszczone bez odcisków...grzywka w prawo i głos delikatny...za kurs przyszło zapłacić 7,43..."niech pan policzy do ośmiu" powiedział rzucając dyche...."łaska pańska mnie onieśmiela!",pomyślałem....a na odchodne rzucił jeszcze pouczającą treśc i z lekko karcącym wzrokiem powiedział że jutro dzień swięty więc życzy mi odpoczynku a nie pracy. Chwilę po nim wsiadł chłopina o wyglądzie nieskomplikowanym,ciało mocno spracowane,twarz kwadratowa....robotnik z pewnej budowy w centrum Poznania,pracuje tam na kontrakcie za 1550 na rączke...choć w jego przypadku raczej na grabe..bo skurczybyk miał ogromne łapsko...fajny facet,pogadaliśmy o dupach i jego oplu co se kupił.....zostawił 15 zł napiwku...jutro a w sumie dziś zap🤬la do roboty na 7,grzesznik j🤬y.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
W każdym zawodzie znajdą się kombinatorzy. Dość często zdarza mi się jeździć taksówkami, tylko, że zawsze biorę taxi z korporacji, a nie z łapanki, jakiegoś prywaciarza. Żaden taksiarz, co jeździ w korporacji nigdy nie próbował mnie orżnąć w przeciwieństwie do prywaciarza.
Przykład? Kiedyś wróciłem od znajomych, było dość późno, na autobus nie bardzo miałem co liczyć, więc zostaje taxi. Pod dworcem jak zwykle stoją taksówki, podbijam do gościa i pytam ile za kurs, a ten do mnie- pan wsiada zobaczymy ile nabije. Taaa z pewnością, oznajmiam taksiarzowi, że ma obowiązek poinformować mnie o orientacyjnej cenie za kurs, a ten cwaniaczek wypalił mi 40 pln. Wyśmiałem gościa, zadzwoniłem po taxi z korporacji i zapłaciłem za kurs 19 pln.
Przykład? Kiedyś wróciłem od znajomych, było dość późno, na autobus nie bardzo miałem co liczyć, więc zostaje taxi. Pod dworcem jak zwykle stoją taksówki, podbijam do gościa i pytam ile za kurs, a ten do mnie- pan wsiada zobaczymy ile nabije. Taaa z pewnością, oznajmiam taksiarzowi, że ma obowiązek poinformować mnie o orientacyjnej cenie za kurs, a ten cwaniaczek wypalił mi 40 pln. Wyśmiałem gościa, zadzwoniłem po taxi z korporacji i zapłaciłem za kurs 19 pln.
@Don_Czesław
Nazywaj BongMana sucharem, ale to 50% twoich tematów to suchary
A co do słowa "cherubiczny" i tego, że nie znasz jego znaczenia to gratuluję.
Nazywaj BongMana sucharem, ale to 50% twoich tematów to suchary
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie