Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:04
Nikczemny_Płód 2013-12-01, 11:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-12-01, 11:30 1
aż nie wierzę że bloodwar tak mądrze prawi...
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 11:42
Czyli jak mam wytatuowane imię swojego dziecka, to jestem psychopatą? : (
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 11:45 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wezsietato 2013-12-01, 11:45 1
krótko i na temat: bloodwar dobrze mówi, ale pojeby nie mogą tego skumać bo są narcyzami i sami wiedzą lepiej po co im tatuaż
HohHOhOHOhOhOH
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 11:49
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 12:16 4
ArasxDD napisał/a:

Czyli jak mam wytatuowane imię swojego dziecka, to jestem psychopatą? : (

Raczej durniem. Nie jesteś w stanie zapamiętać imienia swego dziecka bez ściągi?
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 12:25 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 12:30 1
wszyscy tutaj znają się na psychopatach itp? wiedziałem że coś z tym portalem jest nie tak
Zgłoś
avic 2013-12-01, 12:34
@bloodwar - kończąc mniej lub bardziej sensowny wywód psychologiczny - to o "skończonych fakultetach itp" było w odniesieniu do poczucia wartości, bo ktoś tu wyjechał z argumentem, że wtedy człowiek czuje się jak po białych proszkach. Albo Ty nie zrozumiałeś mnie, albo ja tamtego postu.
Niemniej - powinno mi być przykro po takim masakrującym pojeździe po mnie A raczej o dziwo nie jest. To niestety jest jak z trawą, kościołem, czy przerabianiem zwierząt futerkowych na płaszczyki - ciężko zaakceptować komuś całkowicie inne, niezgodne ze swoimi poglądy.

A na sam koniec: nie wykluczam u siebie osobowości osobowości socjopatycznej. Narcystyczną raczej tak. W każdym razie jak mnie przebadają po tym jak ożenię komuś kosę - o wynikach dam znać.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 13:23
Swoją drogą zabawne jest dyskutowanie na tym portalu kto ma zaburzenia psychiki, a kto nie. Użytkownicy wchodzący na harda mają co najmniej zwichrowane poczucie estetyki

A to, że tatuaże posiadają osobnicy odbiegający od ogólnie pojętej normalności, nie ulega raczej wątpliwości.
Zgłoś
benzedrine 2013-12-01, 13:36
haha, jesteście zajebiści! tutaj wszyscy jeżdżą po tatuażach, a zobaczycie wydziaraną laskę i wam pała gacie przebija
Zgłoś
!Timon 2013-12-01, 13:55
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 14:04
bloodwar napisał/a:

Dowiedziono naukowo, że osoby ze zdrową psychiką nie robią sobie tatuaży, nie noszą ostentacyjnych strojów, makijażu, kolczyków w innych niż uszy miejscach i o przyciągających uwagę rozmiarach ("tunele", wielkie "bycze" kolczyki w nosie etc), robią tak tylko i wyłącznie ludzie pragnący zwracać na siebie uwagę - narcyzi i socjopaci. Co prawda zarówno osobowość narcystyczna jak i lekka socjopatia nie jest jakimś wielkim zwyrodnieniem, ale np. ja będąc właścicielem dużej firmy zastanowiłbym się dwa razy nad zatrudnieniem kogoś takiego, gdyż z małych problemów potem wychodzą duże...

Poprszę link do tych badań. Tak w ogóle, to jakby ktoś miał tauaż np. na pośladku, to ciekawe skąd byś się dowiedział, że ma tatuaż. Kazał byś się rozbierać na rozmowie kwalifikacyjnej?
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-12-01, 14:34
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem