👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

MichalWRC napisał/a:
Podobnie miał Andrzej Turski w swoim ostatnim wydaniu Panoramy w 2013. Gość na wizji dostał udaru i mówił bez ładu i składu.
A. Kwaśniewski też miał podobnie i cierpiał na jakieś egzotyczne choroby... a nie czekaj...
Równie dobrze mógłby cytować słowa z generatora słów nic nie znaczących. Zdobył by aplauz i szacunek.
Wygląda mi to na udar mózgu. Na bank.
Ktoś kto nigdy nie miał styczności z udarem na pierwszy rzut może pomyśleć że ma do czynienia z pijanym..
Ktoś kto nigdy nie miał styczności z udarem na pierwszy rzut może pomyśleć że ma do czynienia z pijanym..
jmak napisał/a:
A. Kwaśniewski też miał podobnie i cierpiał na jakieś egzotyczne choroby... a nie czekaj...
Wspóistniejące

Współistniejące
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie