Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:20
slig01 2013-01-28, 18:22 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
remi1982 2013-01-28, 18:27 2
Kraju Polan, powstań z kolan !!!
Zgłoś
qpczak 2013-01-28, 18:42 6
Smutas napisał/a:

O, kolejny, którego za pedalstwo do seminarium nie przyjęli i teraz odreagowuje.

za pedalstwo to w seminarium masz dożywotnie stypendium
Zgłoś
marna 2013-01-28, 18:43 10
qpczak napisał/a:

za pedalstwo to w seminarium masz dożywotnie stypendium

ech, szczęściarz . dobrze, że chociaż Ty jesteś ustawiony do końca życia
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 18:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 19:15 1
ja kocham lewice ;_;
Zgłoś
aopia 2013-01-28, 19:56 1
A czemu nie może być tak, że przy zeznaniu finansowym możesz zaznaczyć czy chcesz dać na kościół czy nie? Wtedy i ateiści, anty-socjaliści byliby zadowoleni(w tym ja), jak i katolicy, ludzie innej wiary i socjaliści.
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-01-28, 21:18 2
A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 21:43
A wiecie, że z tego też trzeba się spowiadać?
Zgłoś
sombrero 2013-01-28, 21:59 2
Zgłoś
ellsworth 2013-01-28, 22:00
Smutas napisał/a:

O, kolejny, którego za pedalstwo do seminarium nie przyjęli i teraz odreagowuje.

Masz rację, tam przyjmują tylko z tym drugim "ped..."
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 22:11 2
To co kościół "doi z nas" to nie jest nawet 1/100000 tego co z nas wydoi państwo przez rok
Zgłoś
noobeksaibotek 2013-01-28, 22:34 2
aopia napisał/a:

A czemu nie może być tak, że przy zeznaniu finansowym możesz zaznaczyć czy chcesz dać na kościół czy nie? Wtedy i ateiści, anty-socjaliści byliby zadowoleni(w tym ja), jak i katolicy, ludzie innej wiary i socjaliści.

Juz to pisalem w innym temacie, to napisze i tutaj.

Bo mamy państwo socjalne - ateiści oddają pieniędza na kościoły osób wierzących, pacyfiści oddają pieniądze na wojsko, osoby wierzące oddają pieniądze na in vitro ateisów i promocje środków antykoncepcyjnych, osoby nie mające dzieci oddają pieniądze na szkoły, osoby chodzące pieszo oddają pieniądze na autostrady a zwolennicy PiSu na wypłatę dla Tuska,.. i odwrotnie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 23:43 1
Za treści antyklerykalne zawsze piwko ode mnie ;3
Zgłoś
Skowu 2013-01-29, 1:30
cycek01 napisał/a:

Zrobić plakat z błędem w jednym zdaniu. Brawo.

Chodzi ci o słowo " tuczyć " ? wujek google wzywa ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem