👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@all up
Elo, źle mówicie, z filmu wywnioskowałem, że nie chodzi o projekcję księżyca ot tak sobie na niebie i że wcześniej go nie było.
Według zwolenników, księżyc był normalny tak jak zawsze. Ale USA, CIA, FBI, LGBT, XXX czy inna agencja rządowa zaczeli coś na nim budować i tym hologramem zasłaniają księżyc. Na księżycu rzucają stary obraz księżyca aby nie było widać jego prawdziwej powierzchni, bo coś tam zmajstrowali. I że kilka lat temu takie coś skombinowali.
Elo, źle mówicie, z filmu wywnioskowałem, że nie chodzi o projekcję księżyca ot tak sobie na niebie i że wcześniej go nie było.
Według zwolenników, księżyc był normalny tak jak zawsze. Ale USA, CIA, FBI, LGBT, XXX czy inna agencja rządowa zaczeli coś na nim budować i tym hologramem zasłaniają księżyc. Na księżycu rzucają stary obraz księżyca aby nie było widać jego prawdziwej powierzchni, bo coś tam zmajstrowali. I że kilka lat temu takie coś skombinowali.
Wczoraj o godzinie dokladnie 22:36:41 nie widzialem ksierzyca o godzinie 23:48:13 znów byl czyz by sie lapa w projektorze zepsula?? prosze zeby ktos to wytumaczyl

Teorie spiskowe powstaja nie od dzis, jedynym ich celem jest zyskanie rozglosu autora tych wywodow, by zarobic troche kasy z wyswietlen na YT... co lepsi ,,wizjonerzy" pisza ksiazki, zakladaja fundacje, radia a nawet cale systemy wierzen (scjentologia/religie abrahamczne). Gawiedz lubi takie historie.
@all upy, jak to jest możliwe jak nigdy tam człowieka nie było, to w jaki sposób mieli by coś tam budować i ukrywać ;>

Rysiek86 napisał/a:
ciśniesz mi a potem się dziwisz że dostajesz riposte ?
byś miał trochę oleju w głowie to porównał byś fale do odświeżania monitora CRT które wygląda podobnie a jest nie widoczna gołym okiem a widać tylko przez aparat/komórkę
coś jak dioda led w pilotach ...
Jeśli pajacu jesteś autorem tych szajskich filmików to już nie mam nic więcej do napisania...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie