👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Obczajcie sobie Level'a . Koleś pod tym względem miażdży.
DADA5000 te klikmaty
youtube.com/watch?v=pGsRX8eD-EY&list=PLFBC636848522F824&playne... tu macie wariata ze stajni Levela
DADA5000 te klikmaty
youtube.com/watch?v=pGsRX8eD-EY&list=PLFBC636848522F824&playne... tu macie wariata ze stajni Levela

Nie chodzi o to że w ksw biją sie w rękawicach tylko jak myslisz, ile zawodnik byłby w stanie zniesc takich mordobic? Z drugiej strony rekawice mma to tez nie poduszeczki.
Dla mnie dobry młody. Walka tak jak na ulicy tyle że nie ma frajerków którzy podlatują od tyłu ratować kolegę.
Co do Mameda to nie wiem mnie on kojarzy się tylko z wykręcaniem stawów w nogach.
Co do Mameda to nie wiem mnie on kojarzy się tylko z wykręcaniem stawów w nogach.
Gl0BaL napisał/a:
ŻENUA
jak można napisać "żenua"?
normalnie żal.pl iksDE

seaven napisał/a:
To po co pisac takiego typu komentarze jak twoj zaistny krecie :/
Moim zdaniem aby wypowiedziec sie na dany temat trzeba miec jakies pojecie , chociaz podstawy . Czy sie myle ? Tu juz wkracza iloraz inteligencji , bo jesli nie jestes malarzem to obeznaj sie w temacie jesli chcesz wyrazic swoja opinie. Nie chce mi sie juz nawet wymyslac dla ciebie przykladow ... Poprostu pomysl fighterze![]()
To jeszcze pokaż mi mistrzu, gdzie napisałem choćby słowo o ich braku techniki/gardy itp.

A swoją drogą, niezbyt lubię się tym chwalić czy robić z siebie Bóg wie kogo, ale tak - trenowałem przez pewien czas Muay Thai, więc Twój komentarz w stosunku do mnie jest podwójnie nietrafiony.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie