📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:05

Obczajcie sobie Level'a . Koleś pod tym względem miażdży.
DADA5000 te klikmaty
youtube.com/watch?v=pGsRX8eD-EY&list=PLFBC636848522F824&playne... tu macie wariata ze stajni Levela
DADA5000 te klikmaty
youtube.com/watch?v=pGsRX8eD-EY&list=PLFBC636848522F824&playne... tu macie wariata ze stajni Levela

Nie chodzi o to że w ksw biją sie w rękawicach tylko jak myslisz, ile zawodnik byłby w stanie zniesc takich mordobic? Z drugiej strony rekawice mma to tez nie poduszeczki.

Gl0BaL napisał/a:
ŻENUA
jak można napisać "żenua"?
normalnie żal.pl iksDE

seaven napisał/a:
To po co pisac takiego typu komentarze jak twoj zaistny krecie :/
Moim zdaniem aby wypowiedziec sie na dany temat trzeba miec jakies pojecie , chociaz podstawy . Czy sie myle ? Tu juz wkracza iloraz inteligencji , bo jesli nie jestes malarzem to obeznaj sie w temacie jesli chcesz wyrazic swoja opinie. Nie chce mi sie juz nawet wymyslac dla ciebie przykladow ... Poprostu pomysl fighterze![]()
To jeszcze pokaż mi mistrzu, gdzie napisałem choćby słowo o ich braku techniki/gardy itp.

A swoją drogą, niezbyt lubię się tym chwalić czy robić z siebie Bóg wie kogo, ale tak - trenowałem przez pewien czas Muay Thai, więc Twój komentarz w stosunku do mnie jest podwójnie nietrafiony.

Cwaniaki z Was. Jak czytam te komentarze niektóre, to rzygam po prostu. Sam ćwiczę i wiem jak to wyglada. Te chłopaki nie dość, że walcza 5 minut w stójce, to jeszcze bez łapek (rękawic) i to w full kontakcie. Potężny szacun dla nich, a dla Was obwiesie potężny hejt, jesteście słabi jak kocie siki, komentujac ludzi, którzy robia coś więcej poza siedzeniem przez PCtem.
PS. Wygrał ziomek w czarnych spodenkach.
PS. Wygrał ziomek w czarnych spodenkach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie