Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:05
konto usunięte 2012-12-06, 15:00
Obczajcie sobie Level'a . Koleś pod tym względem miażdży.
DADA5000 te klikmaty

youtube.com/watch?v=pGsRX8eD-EY&list=PLFBC636848522F824&playne... tu macie wariata ze stajni Levela
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-06, 15:42 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-06, 15:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-06, 16:07
Zgłoś
ryba0007 2012-12-06, 16:44 1
Zgłoś
SzekspirTP 2012-12-06, 16:54

Nie chodzi o to że w ksw biją sie w rękawicach tylko jak myslisz, ile zawodnik byłby w stanie zniesc takich mordobic? Z drugiej strony rekawice mma to tez nie poduszeczki.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-06, 17:27 1
Zgłoś
BmaC 2012-12-06, 18:02
Zgłoś
Gl0BaL 2012-12-06, 19:53
Zgłoś
Pener 2012-12-06, 19:54
Gl0BaL napisał/a:

ŻENUA

jak można napisać "żenua"?
normalnie żal.pl iksDE
Zgłoś
seba2023 2012-12-06, 20:29
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-06, 21:53
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 0:16
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 12:54
seaven napisał/a:

To po co pisac takiego typu komentarze jak twoj zaistny krecie :/
Moim zdaniem aby wypowiedziec sie na dany temat trzeba miec jakies pojecie , chociaz podstawy . Czy sie myle ? Tu juz wkracza iloraz inteligencji , bo jesli nie jestes malarzem to obeznaj sie w temacie jesli chcesz wyrazic swoja opinie. Nie chce mi sie juz nawet wymyslac dla ciebie przykladow ... Poprostu pomysl fighterze

To jeszcze pokaż mi mistrzu, gdzie napisałem choćby słowo o ich braku techniki/gardy itp.
A swoją drogą, niezbyt lubię się tym chwalić czy robić z siebie Bóg wie kogo, ale tak - trenowałem przez pewien czas Muay Thai, więc Twój komentarz w stosunku do mnie jest podwójnie nietrafiony.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 15:50
Cwaniaki z Was. Jak czytam te komentarze niektóre, to rzygam po prostu. Sam ćwiczę i wiem jak to wyglada. Te chłopaki nie dość, że walcza 5 minut w stójce, to jeszcze bez łapek (rękawic) i to w full kontakcie. Potężny szacun dla nich, a dla Was obwiesie potężny hejt, jesteście słabi jak kocie siki, komentujac ludzi, którzy robia coś więcej poza siedzeniem przez PCtem.

PS. Wygrał ziomek w czarnych spodenkach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem