📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Krakowska Szkoła Wyższa
Krakowska Szkoła Wyższa aka. Kup Se Wykształcenie

Krakowska Szkoła Wyższa aka. Kup Se Wykształcenie

2:36 jak typek mówi do Różala, ze ten jest z Łodzi
HEHE znaffca. Różal jest z Płocka :p

Ja jestę z Łodzi! xD
Co do filmu to mam mieszane uczucia, bo z jednej str. całkiem śmiesznie to chopakom wyszło i fajnie się ogląda, a z drugiej strony zastanawiam się po co? :? Wygląda to trochę tak jakby chopaki mieli dziwne parcie na szkło i Różalowi się dziwie że mu sie chce bawić w takie pierdoły
... No chyba że robią na tym jakiś hajs i takie było założęnie-wtedy ode mnie szczerze życzę powodzenia i żeby się udało , tylko oby nie obniżać poziomu i kolejne filmy były tylko lepsze!
Co do filmu to mam mieszane uczucia, bo z jednej str. całkiem śmiesznie to chopakom wyszło i fajnie się ogląda, a z drugiej strony zastanawiam się po co? :? Wygląda to trochę tak jakby chopaki mieli dziwne parcie na szkło i Różalowi się dziwie że mu sie chce bawić w takie pierdoły
... No chyba że robią na tym jakiś hajs i takie było założęnie-wtedy ode mnie szczerze życzę powodzenia i żeby się udało , tylko oby nie obniżać poziomu i kolejne filmy były tylko lepsze!

Kołcz już upadł tak nisko, że pucuje się jakiemuś wydziaranemu zwyrolowi? Ale kozak się z niego zrobił, odkąd wyrósł mu wąsik p🤬dodrapek

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie