Inni się tu naśmiewają, natomiast ja Ci gratuluję. Dobrze jest mieć w dzisiejszych czasach kogoś bliskiego. Wygląd to sprawa drugorzędna.
Policeman napisał/a:
K🤬a co wy macie z tymi gifami? Nie masz nic do powiedzenia to zamknij ryj i scrolluj. Żeby to jeszcze miało coś ciekawego w treści, a nie czyjąś minę czy gest. Rozumiem, że mentalne dzieci zachowują się jak dzieci, ale czy nie można wyp🤬olić takich gifów do opcji ukrycia treści i odsłonięcia na podstawie action-button?
Rzygać się chce, że zanim człowiek dotrze do fajnych komentarzy to musi przebijać się przez jakieś zj🤬e gify.
Nie zesraj się.

Zrobiłeś błąd w nazwie miejscowości, z której pochodzisz- powinno być "Chójnice"
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Chójnice"
byłem kiedyś w chójnicach na dyskotece, odżywiście musiałem coś zj🤬 i wszedłem do damskiego kibla a tam miejscowe lalki się malowały na bóstwo dla samczej, miejscowej dresdziczy, wp🤬lu jako obcy nie wyłapałem , byłem i jestem na to za sprytny.

DarioLee napisał/a:
Stara Halmana
Przynajmniej ją ma, a nie dwóch starych.

Halman napisał/a:
byłem kiedyś w chójnicach na dyskotece, odżywiście musiałem coś zj🤬 i wszedłem do damskiego kibla a tam miejscowe lalki się malowały na bóstwo dla samczej, miejscowej dresdziczy, wp🤬lu jako obcy nie wyłapałem , byłem i jestem na to za sprytny.
Halman co ty p🤬lisz chłopie, przecież bochenek chleba ma więcej sprytu niż ty

Zenonn napisał/a:
Fejk. Niemki nie umieją angielskiego
Zdziwił byś się bo znają też Polski...