...picia alkoholu w miejscach publicznych?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-04-19, 18:02
Waham się czy dać autorowi PIWO za tą wstawke, sadistic miejsce publicze jakby nie było, mandat może wpaść
konto usunięte
2012-04-19, 19:24
Zaiste zacnie przysiąść w cieniu, letnim, upalnym popołudniem i chlapnąć jedno czy tam 2 piwa. Moim zdaniem nikt nie powinien karać za picie w miejscu publicznym, jeżeli złapią osobę z jednym piwem nie zataczającą się, w pełni świadomą, po prostu trzeźwą... Chociaż nie, trzeźwo myślącą.
konto usunięte
2012-04-19, 19:58
i bardzo dobrze, koniec z menelstwem i podpitymi łysymi pałami, to tak jak z pedałami, jak ktoś chce to robić to niech nie każe oglądać tego wszystkim normalnym
konto usunięte
2012-04-19, 20:00
konto usunięte
2012-04-19, 20:29
"Wolność zależy od tego jak długi mamy łańcuch" ; )
psiarnie razi w oczy że ktoś mógł a oni nie to mamy zakaz
konto usunięte
2012-04-20, 0:46
@up uważaj na warna bo mogą uznać,że wymuszasz bro

więc łap ode mnie ale w moim poście:P --> piwo
konto usunięte
2012-04-20, 10:59
Jakoś nie zauważyłem, żeby menele zniknęły z ulicy.. To samo tyczy się młodzieży pijących w parkach bro.
Efekt całej tej ustawy jest jedynie taki, że polscy parlamentarzyści mogą pochwalić się dodatkowymi wpływami budżetu czyli trochę więcej pieniędzy mogą wyłudzić od społeczeństwa.
Jeżeli chodzi o tę śmieszną dyskusję na temat pasów bezpieczeństwa to proszę zauważyć, że jest spory odsetek społeczeństwa który jednak nie musi zakładać pasów- część policjantów (wiem z doświadczenia) czy np. osoby z chorobą wrzodową żołądka. Chcecie więc powiedzieć, że te osoby są dla nas zagrożeniem? Może i trochę tak jednak większym zagrożeniem dla społeczeństwa jest widoczna tu często grupa ludzi z deficytem zdrowego rozsądku.
Jasne, wprowadźcie jeszcze więcej ograniczeń społeczeństwu. Jeszcze kilka dekad a prawo nie będzie określać czego nie wolno robić a jedynie to co wolno..
@poldi- jak ci się tak podoba w intelektualnej dziczy(AS) to proszę bardzo- nikt za tobą płakać nie będzie nawet by ci to pasowało...
Uwielbiam kiedy batman wmawia mi że zakazy, nakazy i dogmaty dają wolność... Chyba wolność od myślenia.