...picia alkoholu w miejscach publicznych?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
Waham się czy dać autorowi PIWO za tą wstawke, sadistic miejsce publicze jakby nie było, mandat może wpaść
Zaiste zacnie przysiąść w cieniu, letnim, upalnym popołudniem i chlapnąć jedno czy tam 2 piwa. Moim zdaniem nikt nie powinien karać za picie w miejscu publicznym, jeżeli złapią osobę z jednym piwem nie zataczającą się, w pełni świadomą, po prostu trzeźwą... Chociaż nie, trzeźwo myślącą.
i bardzo dobrze, koniec z menelstwem i podpitymi łysymi pałami, to tak jak z pedałami, jak ktoś chce to robić to niech nie każe oglądać tego wszystkim normalnym
@up uważaj na warna bo mogą uznać,że wymuszasz bro
więc łap ode mnie ale w moim poście:P --> piwo
Jakoś nie zauważyłem, żeby menele zniknęły z ulicy.. To samo tyczy się młodzieży pijących w parkach bro.
Efekt całej tej ustawy jest jedynie taki, że polscy parlamentarzyści mogą pochwalić się dodatkowymi wpływami budżetu czyli trochę więcej pieniędzy mogą wyłudzić od społeczeństwa.
Jeżeli chodzi o tę śmieszną dyskusję na temat pasów bezpieczeństwa to proszę zauważyć, że jest spory odsetek społeczeństwa który jednak nie musi zakładać pasów- część policjantów (wiem z doświadczenia) czy np. osoby z chorobą wrzodową żołądka. Chcecie więc powiedzieć, że te osoby są dla nas zagrożeniem? Może i trochę tak jednak większym zagrożeniem dla społeczeństwa jest widoczna tu często grupa ludzi z deficytem zdrowego rozsądku.
Jasne, wprowadźcie jeszcze więcej ograniczeń społeczeństwu. Jeszcze kilka dekad a prawo nie będzie określać czego nie wolno robić a jedynie to co wolno..
@poldi- jak ci się tak podoba w intelektualnej dziczy(AS) to proszę bardzo- nikt za tobą płakać nie będzie nawet by ci to pasowało...
Efekt całej tej ustawy jest jedynie taki, że polscy parlamentarzyści mogą pochwalić się dodatkowymi wpływami budżetu czyli trochę więcej pieniędzy mogą wyłudzić od społeczeństwa.
Jeżeli chodzi o tę śmieszną dyskusję na temat pasów bezpieczeństwa to proszę zauważyć, że jest spory odsetek społeczeństwa który jednak nie musi zakładać pasów- część policjantów (wiem z doświadczenia) czy np. osoby z chorobą wrzodową żołądka. Chcecie więc powiedzieć, że te osoby są dla nas zagrożeniem? Może i trochę tak jednak większym zagrożeniem dla społeczeństwa jest widoczna tu często grupa ludzi z deficytem zdrowego rozsądku.
Jasne, wprowadźcie jeszcze więcej ograniczeń społeczeństwu. Jeszcze kilka dekad a prawo nie będzie określać czego nie wolno robić a jedynie to co wolno..
@poldi- jak ci się tak podoba w intelektualnej dziczy(AS) to proszę bardzo- nikt za tobą płakać nie będzie nawet by ci to pasowało...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie