Kuba zadaje proste pytania, np. Jak nazywa się prezydent naszego kraju? Czy mógłbyś rozwinąć skrót PO?
Odwiedź nas na:
youtube.com/MaturaToBzduraTV
Ciekawe co bierze ten "tancerz" ...
k................k
2011-06-24, 19:21
nie mieli co wymyślić tylko politykę... w Polsce jest jak w bajce, rządzi Kaczor Donald.....
S................n
2011-06-24, 19:42
Ciekawe co dali temu pajacowi w koszuli, za robienie z siebie debila w tle.
Czy tylko mnie wk🤬iają te wstawki typu:
"Polub za Polskę jakąś tam" ?
pitarturbull1987 napisał/a:
po co czepiać się czarnej... z polityki c🤬jowa jest ale na pewno wie kto jest założycielem McDonalda albo ile kilo kurczaka jest na patyku od kebaba... j🤬y grubas
Założycielem McDonalda jest McDonald.
No i potem takie gówno idzie głosować na bandę sk🤬ysynów przy korycie, a potem mamy taki burdel i rozp🤬ol w kraju że idź pan w c🤬j. Takim gównom należy robić obowiązkowe testy na wiedzę podstawową o polityce i ekonomii, jak nie zda to wyp🤬alać od urny i uczyć się a potem przyjść za 4 lata.
w................i
2011-06-25, 1:02
ten koleś co z w tle tańczy powinien się p🤬lnąć..
s................f
2011-06-25, 6:58
-Co razem tworzy sejm i senat?
przecież to proste.
- Gildie złodziei...
T................z
2011-06-25, 11:59
Koleś w koszuli w kratę ma chyba małe parcie na szkło
Z odcinka na odcinek słabsze, ale K🤬A! Że on wytrzymuje, żeby w ryj tam kogoś nie jebnąć to podziwiam.
Poo to kupa a Pisss to siki
podpis użytkownika
Forza Milan!!!
Parcie to ma ruda w 3:20.
Gruba przechodziła z Maca do Burger Kinga i przez przypadek ktoś do niej zagadał po raz pierwszy w życiu.
Koleś w kratkę zwyczajnie wk🤬ia mnie, bo zaczął odp🤬lać i po 5 sek skończyły mu się pomysły.
Natomiast blondyneczka w czerwonej to jedyna ciekawa rzecz w tym odcinku :]
k................0
2011-06-25, 16:58
Od kiedy to k🤬a Kaczyński jest PRZEWODNICZĄCYM partii PiS? Chyba k🤬a ktoś musi trochę wiedzę swoją poszerzyć.
( Ułatwię, Mariusz Błaszczak jest przewodniczącym )
K🤬a! Jak Ci ludzie dożyli do swojego wieku? Jak oni zdali podstawówkę, a co dopiero gimnazjum i lo?! Ja p🤬le.