Trzeba przeżyć taką impreze by ją ogarnąć
Gorąco Was nie pozdrawiam, tępe c🤬je.
Takiego gówna?
Z dobre kilkanaście lat temu będą w klubie bawiłbyś się jak poj🤬y a teraz hejtujesz bo taka moda na sadolu

Chłopaki to klasyka polskiej muzyki klubowej i będą dalej to robić bo to kochają a większości ludzi zza czasów gdy Clubbasse królował to łezka w oku się kręci

... I pisze to koleś który ma 29lat. Widzę, że c🤬jowo spędziłeś swoje lata młodości... Zapewne na dyskotekach bawiłeś się przy utworach Bayer Full![]()
No chyba bym już wolał Bayer Full

Ja za małolata imprezowałem przy Rapie oraz R&B i tak mi zostało do dzisiaj.
Na tych spędach techno-bydła królowały wtedy białe rękawiczki, kask z budowy gwizdek i maska na ryj a do tego towarzystwo w 90% porobione jak sam sk🤬ysyn.
Super imprezy nie?
[/video]
[video]
podpis użytkownika

@dominik_jachas
Takiego gówna?
Z dobre kilkanaście lat temu będą w klubie bawiłbyś się jak poj🤬y a teraz hejtujesz bo taka moda na sadolu![]()
Chłopaki to klasyka polskiej muzyki klubowej i będą dalej to robić bo to kochają a większości ludzi zza czasów gdy Clubbasse królował to łezka w oku się kręci![]()
Czas idzie do przodu jakbyś nie zauważył.
Mimo, że słucham muzyki elektronicznej, a właściwie EDM'u (electronic dance music) to nie mógłbym się bawić przy takim gównie.
@dominik_jachas
Takiego gówna?
Z dobre kilkanaście lat temu będą w klubie bawiłbyś się jak poj🤬y a teraz hejtujesz bo taka moda na sadolu![]()
Chłopaki to klasyka polskiej muzyki klubowej i będą dalej to robić bo to kochają a większości ludzi zza czasów gdy Clubbasse królował to łezka w oku się kręci![]()
Majster, nigdy nie bawiłbym się przy takim ścierwie, bo nie słucham po prostu gówna

Ja nie wiem jak można dobrze się bawić w takim ścisku... Masówa w c🤬j...
Nie wiesz o co w tym chodzi? Weź pigułkę to zobaczysz

Cześć, jestem Oskar, mam 18 lat, pozdrawiam cały świat...