Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
skurwysyny 2013-07-15, 14:27 3
Ja p🤬le co za muzyka... Też zdarzy mi sie czasami posłuchac Techna.. ale to jest jakieś typowe komercyjne gówno dla wieśniaków
Zgłoś
Y................n 2013-07-15, 14:29 23
Nosz k🤬a. Co jak co, ale Retro Time In Attack od Clubbase to jedna z najzajebistszych imprez. stare czasy gdzie p🤬liło sie styl, ubierałeś białe rękawiczki gwizdek w jape kreska w nos i heja do klubu.

Trzeba przeżyć taką impreze by ją ogarnąć

Gorąco Was nie pozdrawiam, tępe c🤬je.
Zgłoś
Kraczełę 2013-07-15, 14:29 6
@dominik_jachas
Takiego gówna?
Z dobre kilkanaście lat temu będą w klubie bawiłbyś się jak poj🤬y a teraz hejtujesz bo taka moda na sadolu
Chłopaki to klasyka polskiej muzyki klubowej i będą dalej to robić bo to kochają a większości ludzi zza czasów gdy Clubbasse królował to łezka w oku się kręci
Zgłoś
panchamityle 2013-07-15, 14:29 4
Nawet dyskojeby już p🤬lą tuska, coraz lepiej się dzieje:)
Zgłoś
d................r 2013-07-15, 14:29
Nigdy nie rozumiałem fenomenu takiej 'muzyki'
Zgłoś
S................i 2013-07-15, 14:38 3
M@rio napisał/a:

... I pisze to koleś który ma 29lat. Widzę, że c🤬jowo spędziłeś swoje lata młodości... Zapewne na dyskotekach bawiłeś się przy utworach Bayer Full

No chyba bym już wolał Bayer Full
Ja za małolata imprezowałem przy Rapie oraz R&B i tak mi zostało do dzisiaj.
Na tych spędach techno-bydła królowały wtedy białe rękawiczki, kask z budowy gwizdek i maska na ryj a do tego towarzystwo w 90% porobione jak sam sk🤬ysyn.
Super imprezy nie?
Zgłoś
Donaldek 2013-07-15, 14:40 29
Kiedyś taka muza była w modzie, teraz takie imprezy kojarzą mi się z tym:
Seday napisał/a:

[video]

[/video]

podpis użytkownika

Zgłoś
v................5 2013-07-15, 14:40 1
Kraczełę napisał/a:

@dominik_jachas
Takiego gówna?
Z dobre kilkanaście lat temu będą w klubie bawiłbyś się jak poj🤬y a teraz hejtujesz bo taka moda na sadolu
Chłopaki to klasyka polskiej muzyki klubowej i będą dalej to robić bo to kochają a większości ludzi zza czasów gdy Clubbasse królował to łezka w oku się kręci

Czas idzie do przodu jakbyś nie zauważył.

Mimo, że słucham muzyki elektronicznej, a właściwie EDM'u (electronic dance music) to nie mógłbym się bawić przy takim gównie.
Zgłoś
dominik_jachas 2013-07-15, 14:43 4
Kraczełę napisał/a:

@dominik_jachas
Takiego gówna?

Majster, nigdy nie bawiłbym się przy takim ścierwie, bo nie słucham po prostu gówna To koło muzyki klubowej nie leżało, to jest po prostu tępy bicik posklejany z kilkoma samplami perkusyjnymi i prostym jak c🤬j po weselu basslinem. Nie nazwałbym tego w ogóle muzyką.
Zgłoś
Mardog 2013-07-15, 14:44
Ja nie wiem jak można dobrze się bawić w takim ścisku... Masówa w c🤬j...
Zgłoś
SinceAge 2013-07-15, 14:48 1
jaka wixa ja pitole:D 10 lat za pozno
Zgłoś
z................p 2013-07-15, 14:51 4
Mardog napisał/a:

Ja nie wiem jak można dobrze się bawić w takim ścisku... Masówa w c🤬j...

Nie wiesz o co w tym chodzi? Weź pigułkę to zobaczysz
Zgłoś
A................i 2013-07-15, 15:03 3
I tak najlepsze Clubbase - In attack Ci tylko najeżdżają co siedzą przed komputerem i nawet na porządnej imprezie nie byli, w sumie gdzie taki pedał i p🤬duś w rurkach i z grzyweczką na dyskotece... dobrze że chłopaki robią jeszcze Retro Party..
Zgłoś
s................k 2013-07-15, 15:12 1
pamięta ktoś kawałek, tam leciało coś takiego
Cześć, jestem Oskar, mam 18 lat, pozdrawiam cały świat...
Zgłoś
Hampelek 2013-07-15, 15:16
jak ja nie lubie retro...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie