Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
itemeczek 2024-01-15, 1:11 7
Ale wycie małorolnych bauerów xD A przeróbka nawet śmieszna
Zgłoś
koko69 2024-01-15, 3:15 9
oj sie wiesniaki odpalily hihi
Zgłoś
mazga50 2024-01-15, 3:41
ciepson napisał/a:

Dlaczego rolnicy wstają wcześnie rano?
- Żeby dłużej nic nie robić.

Rolnictwo to tylko z TV znasz zapewne?
Zgłoś
daniel4321 2024-01-15, 5:37 7
Ale się chłopy ze wsi zesrały w komentarzach.
Zgłoś
Antoni79 2024-01-15, 6:58 1
Uważaj, bo jeszcze ktoś nakręci filmik na sadola z tobą w roli głównej. Nie śmiej się z wieśniaków.
Zgłoś
prfx 2024-01-15, 7:39 5
AndrzejD napisał/a:

zapraszam do siebie na gospodarstwo, porobisz z pol dnia w zniwa to ci sie odechce

i co te żniwa to rozumiem 10 miesięcy trwają i nap🤬lasz sierpem od 4 rano do 22... uwielbiam te rolnicze p🤬lenie. I uwaga na naszej liście przebojów argumentów z dupy bez zmian

argumentum per żniwum, temperaturum, kurzum et cetera cetera
o miastowy lewak co myśli że jedzenie jest z fabryki, żeby nie ja to dawno byśta z głodu poumierały
na wsi wstaje się o 3 a zresztą w ogóle się nie śpi.. pracę rolnika to znasz z telewizji

jedyne czego wam życzę to lepszej sytuacji ze zbytem swojego towaru... gdybyście tylko umieli się wyzbyć wsiurskiej mentalności chłopków pańszczyźnianych choć nie powiem z tego co mi się na jutubach przewinęło paru młodych ma normalniej pod strzechą poukładane...
Zgłoś
Hajzenberg 2024-01-15, 9:50
Utututu majtki z drutu ciepson to p🤬da
Zgłoś
nowynick 2024-01-15, 10:17 1
Mnie to zastanawia czemu rolnicy co roku na ceny skupu narzekają zamiast wynająć pawilon w mieście, zatrudnić ze dwie baby od siebie i dowozić z całej wsi i okolic, sprzedawać w cenach jak z marketu minus 10% świeże wiejskie produkty. Kolejka 24/7 gwarantowana...
Zgłoś
bleblebator1 2024-01-15, 11:04 4
nowynick napisał/a:

Mnie to zastanawia czemu rolnicy co roku na ceny skupu narzekają zamiast wynająć pawilon w mieście, zatrudnić ze dwie baby od siebie i dowozić z całej wsi i okolic, sprzedawać w cenach jak z marketu minus 10% świeże wiejskie produkty. Kolejka 24/7 gwarantowana...

bo zajebią ich kontrolami. Pośrednicy muszą zarobić. Markety muszą zarobić.

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
FanatiCS 2024-01-15, 11:04 4
nowynick napisał/a:

Mentalność i wiedza około dziesięciolatka.
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2024-01-15, 12:21
Udało się jak widać powyżej
Zgłoś
Płatek 2024-01-15, 14:06
nowynick napisał/a:

Jak ktoś chce sprzedać świńska tuszę w cenie kiełbasy to czemu się dziwisz? To środowisko na wskroś pazerne. Tak, tak. Pop🤬lcie. Mieszkam od dziecka na wsi, toteż personalne wycieczki proszę sobie aplikować między p0lskie policzki.
Zgłoś
kinio7777 2024-01-15, 14:25
kris1978 napisał/a:

Twoje współczucie nie jest mi potrzebne

Uważasz, że to powód do chluby?
Zgłoś
dw.wrzesinski 2024-01-15, 15:53
To o Rumunach był dowcip.

Jest jeszcze wersja dlaczego Rumuni piją Red bulle?
Żeby się szybciej op🤬lać.
Zgłoś
mazga50 2024-01-15, 16:54
danielxc717 napisał/a:

Ale się chłopy ze wsi zesrały w komentarzach.

Jo jes miastowy, ni chłop, aleć nie dzierżę p🤬lenia farmazonów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie