📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:57
🔥
Zadowoleni jesteś k🤬a
- teraz popularne

ciepson napisał/a:
Dlaczego rolnicy wstają wcześnie rano?
- Żeby dłużej nic nie robić.
Rolnictwo to tylko z TV znasz zapewne?
Uważaj, bo jeszcze ktoś nakręci filmik na sadola z tobą w roli głównej. Nie śmiej się z wieśniaków.
Mnie to zastanawia czemu rolnicy co roku na ceny skupu narzekają zamiast wynająć pawilon w mieście, zatrudnić ze dwie baby od siebie i dowozić z całej wsi i okolic, sprzedawać w cenach jak z marketu minus 10% świeże wiejskie produkty. Kolejka 24/7 gwarantowana...
nowynick napisał/a:
Mnie to zastanawia czemu rolnicy co roku na ceny skupu narzekają zamiast wynająć pawilon w mieście, zatrudnić ze dwie baby od siebie i dowozić z całej wsi i okolic, sprzedawać w cenach jak z marketu minus 10% świeże wiejskie produkty. Kolejka 24/7 gwarantowana...
bo zajebią ich kontrolami. Pośrednicy muszą zarobić. Markety muszą zarobić.
nowynick napisał/a:
Mentalność i wiedza około dziesięciolatka.
kris1978 napisał/a:
Twoje współczucie nie jest mi potrzebne
Uważasz, że to powód do chluby?

Ten kawał jest obrazem aroganckiej ignorancji. Zidiocenie. Żebyś tak żarł robaki... Gruz... Abyś raz zgłodniał naprawdę...
Może wtedy trochę rozumu nabierzesz.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie