Mit o tym, że to amerykanie wygrali wyścig w kosmos wkładam na półkę razem z mitami:
- człowiek wykorzystuje tylko 10% swojego mózgu
- drzewa są największym producentem tlenu na świecie
- kameleon zmienia kolor w zależności od otoczenia, w którym się znajduje
- złota rybka pamięta tylko 8 sekund swojego życia
i innego gówna z faktopedii czy bezużytecznej, w które debile tak mocno wierzą.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam jesteś debilem, to że człowiek wykorzystuje 11 nie 10 procent mózgu to nie mit i nie jest on z faktopedi a przynajmniej ja nie dowiedziałem się o tym z faktopedii, a ty jesteś czerwonym, pseudonaukowym ścierwem.
konto usunięte
2014-03-20, 19:41
konto usunięte
2014-03-20, 19:41
technik_oskar napisał/a:
I tak Korea Północna przebija wszystkich - ich obywatel wylądował na Słońcu.
Źródło: Koreańskie media.
Lądował w nocy
konto usunięte
2014-03-20, 20:07
taka sytuacja: zawodnik A i B ścigają się na 200 m. Zawodnik A przez 190m prowadził, ale zawodnik B na ostatnich metrach go wyprzedził i przebiegł metę jako pierwszy. Według logiki autora to zawodnik A wygrał.
konto usunięte
2014-03-20, 20:35
Gówno prawda, nikt na księżycu nie był. Skoro mogli polecieć tam raz, to dlaczego od 40 lat nie powtórzyli tego w ogóle?
konto usunięte
2014-03-20, 21:20
konto usunięte
2014-03-20, 22:31
SgtPepper1942 napisał/a:
Gówno prawda, nikt na księżycu nie był. Skoro mogli polecieć tam raz, to dlaczego od 40 lat nie powtórzyli tego w ogóle?
Mam nadzieję że to z twojej strony podpucha a nie oznaka skrajnej ignorancji.
konto usunięte
2014-03-20, 23:15
Ktoś kto zna trochę aktualny stan rzeczy, doskonale wie czyje satelity pospadały by w pierwszych dniach globalnego konfliktu, a które latały by w miarę spokojnie dalej. Rosjanie mają nie mało sukcesów i nawet dziś się liczą. W pewnych dziedzinach kosmonautyki nawet dalej prowadzą, ale w razie dużego dymu na niebie zostanie tylko USA.
konto usunięte
2014-03-20, 23:36
konto usunięte
2014-03-21, 22:23