Miejmy otwarty umysł ....
W dzisiejszych czasach porównać nazi... tfu niemieckie zbrodnie z brakiem akceptacji zachowań LGBT czy aktualnej sytuacji politycznej
Spot organizacji sponsorowanej przez m.in. Fundacja G.Sorosa, Centrum Kultury Żydowskiej, UM Warszawy :/
otwarta.org/kim-jestesmy/sponsorzy/
Wkleję jeszcze tylko jeden komentarz użytkownika joemonster.org gdzie to znalazłem (żeby nie było że mój):
Radysh:
Miej tak otwartą głowę, żeby ci mózg wypadł.
Wówczas znajdą się tacy, którzy powiedzą ci co jest właściwe a co nie.
Wbrew zdrowemu rozsądkowi, twoim zasadom moralnym i własnej uczciwości.
Wówczas będziesz nowoczesny i tolerancyjny.
Jak to powiedział Jerzy Urban .. Jako człowiek postępowy akceptuję LGBT, ale go nie stosuje, bo mnie po prostu brzydzi
Przesada. Niecha każdy zna swoje miejsce w szeregu. Polska rodzina na polskiej ziemi,kobiety do kuchni, uchodźcy na dnie morza, gbt z dala od Polski, żydy do gazu, murzyni na plantacji bawełny ... itp itd.
A czop dębowy im w te dupska rozszarpane!
j................a
2019-08-21, 23:41
ja p🤬le - jedyny słuszny komentarz
Jednym słowem Panowie i Panie: odj🤬o wam w drugą stronę.
Na hasła typu LGBT, KK, Pedofilia, Feministka dostajecie spazmów oburzenia i w ten sposób dajecie sobą manipulować.
Gdybyście połowę tej energii spożytkowali na czynną krytykę spraw naprawdę ważnych oraz zrzeszanie się i organizacje, to każdy polityk pierdzistołek i łapuwkowicz srałby ze strachu przed popełnieniem zdrady.
Ci ludzie naprawdę wierzą, że walczą z jakimś nazizmem... żenada
Najbardziej poj🤬e jest to że tak naprawdę jedni wychodzą żeby wk🤬ić drugich i na odwrót. Zamiast k🤬a wyjść z realnym problemem typu płaca minimalna to politycy mają beke bo odwracają tym uwagę od realnych problemów. Poza tym, kto ma siłę na takie akcje (i patole i LGBT) po pracy i ogólnie w wolnym czasie?
Jak zwykle w tego typu filmach, demokracja pełną parą - komentowanie na yt zablokowane hehehehhehehe
wredna manipulacja, ciekawe dlaczego pod tym paszkwilem wyłączyli komentarze,
pewnie, łatwo jest gadać, niż wysłuchać co inni myślą
Jeśli nie protestuje kiedy wciskają nam na siłę zdziczałych nachodźców, jeśli nie protestuje, gdy dzieciom chcą wtłaczać pedalskie ideologie, gdy żydzi szkalują, obrażają i kłamią na temat moich rodaków, gdy geje obrażają moją religię to kto zaprotestuje? To już nie przeszkadza tym j🤬ym lewusom. Tera to mnie wk🤬ili. A ten materna to trzeźwy w ogóle? Bo soś s gadki niewyraśśny...
S................n
2019-08-23, 2:09
Velture napisał/a:
To ja ci powiem od siebie.
Tych co lecą na paradę po mordobicie to powinno się zamykać. C🤬j z której strony są. Poj🤬e do kwadratu prawaki co buk, honór i łojczysna dresy spod klatki czy to progresywne w dupsko sobie wkładające c🤬je lewaki i całe te poj🤬e mniejszości - wszystkich powinno się skasować.
Właśnie o tym pisałem to eppel nie zrozumiał. Kasować radykałów i z lewa i z prawa.
poj🤬o ich chyba
wp🤬lać z tym tematem
kolosasz napisał/a:
Gdy mowa o tolerancji, otwartości używa się związku frazeologicznego "otwarty umysł" a nie
"otwarta głowa".
Szach-mat.
I co? Kto je tera krulem internetuf?
Im bardziej otwarty umysł, tym łatwiej gówno się tam wlewa
podpis użytkownika
The enemy of my enemy...
Dies second