Mogliby dać jeszcze Crossfitera.
-Otto von Bismarck
podpis użytkownika
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."-Otto von Bismarck
Jeszcze dentysta, jeden blondyn i ktoś kto lubi niebieski kolor a nie lubi czerwonego.
takie porownania są z dupy wziete, wszystko zalezy od czlowieka. Wzieliby lepszej klasy kulturyste albo strongmana i by ich zjedli...
Można też wziąć szachistę, siatkarza i pomidor do testów i pokażą tyle co i tu - nic. Każdy ćwiczy w innym celu, więc badanie nie mówiące nic o niczym,
SperMan napisał/a:
Powinni ten sam ciężar podnosić, a nie jak ktoś jest p🤬da i mało waży to mniej ma do podnoszenia.
Jest coś takiego jak kategorie wagowe.
Oni chyba podnoszą 100% wagi swojej ciała.

Mówią o ogólnym przygotowaniu fizycznym które u dwóch z czterech było po prostu chvjowe - co nie znaczy, że strongman'i jak i kulturyści to p🤬ki. Każdy z tych sportów wymaga poświęcenia i ogromnego nakładu pracy a to, czy komuś się podoba wyk🤬ienie 370 kilogramów w dwuboju czy pompowanie bica to jego indywidualna sprawa. Wracając - ciężarowiec z tych czterech panów jest najbardziej wszechstronny mimo takiej samej ilości powtórzeń wykonanych z trójboistą ponieważ schodzi dupskiem do ziemi i nie dźwiga techniką trójbojową w której część pracy przejmują plecy. Tak w ramach ciekawostki polecam obczaić kogoś takiego jak Lu Xiaojun, Dima Klokov czy nasz rodak Adrian Zieliński

SperMan - widzę że się c🤬j znasz ...... wdg ciebie trójboista jest p🤬dą bo waży mało ? W trójboju liczy się to żeby wyj🤬 jak najwięcej i ważyć przy tym jak najmniej.
Ps.
Sam jesteś p🤬da ;*
Ps.
Sam jesteś p🤬da ;*

@Fryderyk1956, prostując maksymalnie kolana, czyli blokując, zjeżdżasz stawy, powodzenia.

a ja w tonie starego dobrego sadola napiszę, że j🤬bym tę blondynę na początku.. zdecydowanie..
A ja zrobiłem 700 przysiadów, bez obciążenia. Dodam tylko, że waże 95kg.