👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Loaloa napisał/a:
Właśnie miałem coś podobnego napisać. To tylko dodam, że przy stonogowcach korwiniści to elita intelektualna.
To co teraz jest modne?
Miał słynny Z udostepnic zdjecia i filmy z baletów księży biznesmenów czy tam innych orgietek i jak narazie nic. Mało wiarygodny jest ten Z.
Kto to k🤬a jest?
Kojarzę tylko że miał jakiś filmik w którym dużo bluzgał i jest bohaterem polskich gimnazjów?
Kojarzę tylko że miał jakiś filmik w którym dużo bluzgał i jest bohaterem polskich gimnazjów?
Mdeyna napisał/a:
Kto to k🤬a jest?
no jak kto? Obrońca cnoty polskich gimnazjalistek

A to niby Don Kichot z La Manchy walczył z wiatrakami...
Cytat:
Właśnie miałem coś podobnego napisać. To tylko dodam, że przy stonogowcach korwiniści to elita intelektualna.
Przy stonogowcach każdy jest elitą intelektualną.
Jak on się przez to okno zmieścił to nie wiem, chyba rzeczywiście umie latać.
AJ.IS napisał/a:
modne są marsze pedałów, feministek oraz próba wyp🤬olenia głównego sędziego TK. Wszystko reszta jest" h🤬j warta"
To co teraz jest modne?
tomitomala4 napisał/a:
up naśladownictwo, plagiat mówi ci to coś?
Czujesz k🤬siarzu, że przed Wardęgą było 465132187 osób, które też na to wpadły?
Przy pisowcach, peowcach i innych tego typu ścierwach, które r🤬ają ten kraj od 89r. Korwiniści to kadra nauczycielska na Harwardzie

j🤬 was sadolowi napinacze , polityką się nie interesują ale potem narzekają p🤬deczki że źle w Polsce , Zbychy jest spoko Korwin też
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie