Dzisiaj w markecie Lidl znalazłem taki oto ser:
Niestety nie wiedziałem ,który jest dobry i można go jeść
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Szeryfian napisał/a:
Ciekawe ile osób chciało napisać koment, że serek pleśniowy lub dojrzewający a potem tego nie zrobili bo ktoś ich wyprzedził?
Ja, tu mnie masz.
konto usunięte
2013-09-21, 19:10
@up
dokładnie. Ja bym wział ten brzydki, wysłał focie producentowi i pogroził czarnym PR. Dostałbym jakiś koszyczek od nich pewnie
konto usunięte
2013-09-21, 19:13
Dobrze, że dałeś kilka zdjęć, bo nie widać
konto usunięte
2013-09-21, 19:23
Ser kolumb, pewnie go krzystof kolumb na Santa Marii z ameryki przywiózł
konto usunięte
2013-09-21, 19:24
konto usunięte
2013-09-21, 19:44
toć pleśniowy lepszy, pleśń wliczona w cene !
Gdyby po zrobieniu zdjęć, iść do kierownika i pokazać mu je. Powiedzieć, że chce mu się je sprzedać za np. 4 k zł. Jeśli się nie zgodzi, powiedzieć, że media na pewno je kupią. Dałoby tak radę ? Mógłby oskarżyć o szantaż ?
Mogłeś:
kupić>zjeść>zatruć się>wyleczyć>pogrozić producentowi>żyć z procentu
albo
>iść do kierownika> dostać czekoladę za "mordę w kubeł"
albo
zrobić fotkę>wrzucić na sadola.
konto usunięte
2013-09-21, 20:55
konto usunięte
2013-09-21, 20:59
w wiekszosci polskich i zagranicznych sklepach znajdziesz takie perelki, wiec czym sie podniecac
konto usunięte
2013-09-21, 22:22
Przecież w składzie masz podane bakterie ;D
konto usunięte
2013-09-22, 10:07
przecież on dojrzewa - nie przeszkadzaj mu
konto usunięte
2013-09-22, 11:15
Zjesz z pleśnią, burzy nie będziesz się bał, sprawdzone