Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Megatrans666 2025-01-12, 1:08 1
PabloSkills napisał/a:

Hmmm... Ja mam impotencję chyba.

Spokojnie. Jutro o tym zapomnisz, impotencja przejdzie.
Zgłoś
smc 2025-01-12, 1:24
Baronessa napisał/a:

Widziałem to dziwadło rano w tv, skacząc po kanałach. Przełączyłem szybko, bo stary się kręcił obok i nie chciałem, aby pomyślał, że jestem pedałem, bo oglądam takie wytwory (tatuś jest uczulony na lgbt).
Co do Dorci Weltmaister - fajna samica. Jako jedna z nielicznych w TVN ma klasę, tzn. jest kulturalna nie tylko w TV, ale i poza kamerami. Oczywiście, że pukął by. 🍆💦🐷

Mieszkasz ze starym w piwnicy? Nienormalny jesteś?

Porządni ludzie do tego celu mają łazienkę.
Zgłoś
Mister_Klex 2025-01-12, 1:28 2
Jeszcze bardziej uśmiechnięte TVN już znalazło zastępstwo za dzika, teraz Prokopa jeszcze muszą jakąś lesbą zastąpić i szafa gra

[ Dodano: 2025-01-12, 01:30 ]
PabloSkills napisał/a:

Hmmm... Ja mam impotencję chyba.

Nie.Po prostu nie jara cie widok transa i dzika obok siebie, jak każdego normalnego i zdrowego faceta
Zgłoś
CrystalFairy 2025-01-12, 1:46 1
Kule z tyłu odbijają światło. Te z przodu nie, bo są wypudrowane.
Zgłoś
Gieros35 2025-01-12, 2:16 3
Adiczek napisał/a:

Wtedy sprzedali Polskę

Dwa żydy
Zgłoś
DupaJasiu123 2025-01-12, 2:36
Baronessa napisał/a:

Widziałem to dziwadło rano w tv, skacząc po kanałach. Przełączyłem szybko, bo stary się kręcił obok i nie chciałem, aby pomyślał, że jestem pedałem, bo oglądam takie wytwory (tatuś jest uczulony na lgbt).
Co do Dorci Weltmaister - fajna samica. Jako jedna z nielicznych w TVN ma klasę, tzn. jest kulturalna nie tylko w TV, ale i poza kamerami. Oczywiście, że pukął by. 🍆💦🐷

Stary wie że maciorki lubisz?
Zgłoś
Patryc 2025-01-12, 4:30 3
Co Wy od Niej chcecie? Spoko babeczka.

Zgłoś
końqbent 2025-01-12, 7:29
Dzik jest dziki dzik jest zły
Zgłoś
ELPAPITO 2025-01-12, 7:47 1
Wellman ma zdecydowanie większe jaja
Zgłoś
Megatrans666 2025-01-12, 8:33 1
Patryc napisał/a:

Co Wy od Niej chcecie? Spoko babeczka.

Zgłoś
kristodelgado 2025-01-12, 9:25
Baronessa napisał/a:

Ty chory pojebie.
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-01-12, 9:32
Baronessa napisał/a:

Swintuchu przebrzydły.
Zgłoś
dwakilo 2025-01-12, 10:30
To jest Michał Witkowski. Znany pisarz.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Damianos88 2025-01-12, 11:09 1
dwakilo napisał/a:

Ja go nie znam na szczęście i nie życzę nikomu takich znajomych haha
Zgłoś
alojz 2025-01-12, 11:10 1
dwakilo napisał/a:

I do tego bardzo dobry pisarz którego warto posłuchać. Kiedyś na sam jego widok mnie mdliło, aż kiedyś przypadkiem usłyszałem z nim wywiad, a później poczytałem, i się k🤬a zdziwiłem. Polecam, szczególnie Lubiewo i Fynf und Cfancyś.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie