Hmmm... Ja mam impotencję chyba.
Spokojnie. Jutro o tym zapomnisz, impotencja przejdzie.
Widziałem to dziwadło rano w tv, skacząc po kanałach. Przełączyłem szybko, bo stary się kręcił obok i nie chciałem, aby pomyślał, że jestem pedałem, bo oglądam takie wytwory (tatuś jest uczulony na lgbt).
Co do Dorci Weltmaister - fajna samica. Jako jedna z nielicznych w TVN ma klasę, tzn. jest kulturalna nie tylko w TV, ale i poza kamerami. Oczywiście, że pukął by. 🍆💦🐷
Mieszkasz ze starym w piwnicy? Nienormalny jesteś?
Porządni ludzie do tego celu mają łazienkę.

[ Dodano: 2025-01-12, 01:30 ]
Hmmm... Ja mam impotencję chyba.
Nie.Po prostu nie jara cie widok transa i dzika obok siebie, jak każdego normalnego i zdrowego faceta
Widziałem to dziwadło rano w tv, skacząc po kanałach. Przełączyłem szybko, bo stary się kręcił obok i nie chciałem, aby pomyślał, że jestem pedałem, bo oglądam takie wytwory (tatuś jest uczulony na lgbt).
Co do Dorci Weltmaister - fajna samica. Jako jedna z nielicznych w TVN ma klasę, tzn. jest kulturalna nie tylko w TV, ale i poza kamerami. Oczywiście, że pukął by. 🍆💦🐷
Stary wie że maciorki lubisz?
Ty chory pojebie.
Swintuchu przebrzydły.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"To jest Michał Witkowski. Znany pisarz.
Ja go nie znam na szczęście i nie życzę nikomu takich znajomych haha
To jest Michał Witkowski. Znany pisarz.
I do tego bardzo dobry pisarz którego warto posłuchać. Kiedyś na sam jego widok mnie mdliło, aż kiedyś przypadkiem usłyszałem z nim wywiad, a później poczytałem, i się k🤬a zdziwiłem. Polecam, szczególnie Lubiewo i Fynf und Cfancyś.