Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kosioraldo 2024-07-31, 10:15
Po co wstawiasz zdjęcia żony, dziwne że jak nadmuchasz to między nogami wystaje gumowy k🤬s

[ Dodano: 2024-07-31, 11:49 ]
Podobno żeś lizał jej dzyndzla i zębami zachaczyles i się dziurą zrobiła, wcześniej koledzy naładowali tam po sufit

[ Dodano: 2024-07-31, 12:36 ]
Ale żeś starego wymęczył aż sflaczał
Zgłoś
Geraldinio 2024-07-31, 18:54
Rajesh napisał/a:

Najpierw błysnął plagiatem teraz to.
Make Sadistic great again k🤬a. Dowcipny inaczej
Weź k🤬a napisz książkę telefoniczna lepiej .coraz więcej gówna tutaj.czlowoek tęskni za gore.com tam przynajmniej nie było gimbazy jbc

Widać że klasyczny pisowski ciemnogród, bo c🤬ja zna się na żartach a do tego oskarża o coś nie potrafiąc udowodnić.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
romek134 2024-07-31, 19:03
z ryja niezła dupa
Zgłoś
Rajesh 2024-07-31, 23:25
Geraldinio napisał/a:

Widać że klasyczny pisowski ciemnogród, bo c🤬ja zna się na żartach a do tego oskarża o coś nie potrafiąc udowodnić.

Przestań mówić do lustra. To nawet pseudonim nie potrafisz poprawnie napisać
Winno być Gerladinho a jest jak jest.edukacja nie boli.idz się pobawić sztuczna inteligencją bo własną nie grzeszysz.
Już cię tutaj pod twoim wysrywami debunkowali więc Ja nie będę.
Z teza o Pisie też pudla.
A teraz wyp🤬alaj
Zgłoś
Rangraf 2024-08-01, 2:27
Nadmuchaj samą głowę. Doznasz niedoznanego.
Zgłoś
Geraldinio 2024-08-01, 20:10
Rajesh napisał/a:

Przestań mówić do lustra. To nawet pseudonim nie potrafisz poprawnie napisać
Winno być Gerladinho a jest jak jest.edukacja nie boli.idz się pobawić sztuczna inteligencją bo własną nie grzeszysz.
Już cię tutaj pod twoim wysrywami debunkowali więc Ja nie będę.
Z teza o Pisie też pudla.
A teraz wyp🤬alaj

i jeszcze będzie mi mówić jak mam swój nick pisać, co za życiowy przegryw wciąż czekam na dowody plagiatu, długo jeszcze zamierzasz robić z siebie idiotę i się kompromitować?

podpis użytkownika

Zgłoś
Rajesh 2024-08-01, 21:54
Geraldinio napisał/a:

i jeszcze będzie mi mówić jak mam swój nick pisać, co za życiowy przegryw wciąż czekam na dowody plagiatu, długo jeszcze zamierzasz robić z siebie idiotę i się kompromitować?

Kompromitować?
Odśwież sobie post w którym obiecywałeś że jak będą piwa to będzie ciąg dalszy twoich wypociny to po pierwsze
Po drugie jesteś zalosnym pośmiewiskiem szukającym poklasku w kloace internetu
Twój nick to tylko kolejny przykład.mialo być po brazylijsku ale nie wyszło bo jesteś po prostu głupi
Przegryw ?

Polski język jest dla ciebie jak widać na kolejnym przykładzie zbyt skomplikowany
Its not ur fault that ur stupid.u were born this way u see.
Wyp🤬alaj
P.S. Czekaj czekaj Ty mój keyboard warrior.na początek roku szkolnego chyba
Zgłoś
Geraldinio 2024-08-01, 21:58
Rajesh napisał/a:

Kompromitować?
Odśwież sobie post w którym obiecywałeś że jak będą piwa to będzie ciąg dalszy twoich wypociny to po pierwsze
Po drugie jesteś zalosnym pośmiewiskiem szukającym poklasku w kloace internetu
Twój nick to tylko kolejny przykład.mialo być po brazylijsku ale nie wyszło bo jesteś po prostu głupi
Przegryw ?
Polski język jest dla ciebie jak widać na kolejnym przykładzie zbyt skomplikowany
Its not ur fault that ur stupid.u were born this way u see.
Wyp🤬alaj
P.S. Czekaj czekaj Ty mój keyboard warrior.na początek roku szkolnego chyba

Chyba twoja stara

Z debilami nie ma co dyskutować, tylko takie argumenty na nich działają. Bez odzewu przegrywie.

podpis użytkownika

Zgłoś