Z całą pewnością nie byli to politycy siedzący w Brukseli i wymyślający kolejne bzdurne przepisy i restrykcje których sami nie przestrzegają.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
wreszcie się ocknął zachód z letargu czas na nas Polsko do broni to nie przymus to obowiązek
Bardzo dobrze.
To że cisną z tymi szczepieniami w budżetówkach, szkolnictwie i medyków, to ma ludzi myślących z tych branż przetrzebić. Zostaną tylko potulne barany posłusznie wykonujące wytyczne władz, nie myślące za siebie.
Ja to ogólnie się obawiam tych zaszczepionych, bo wedle oficjalnych danych mogą oni po szczepieniach chorować i rozprzestrzeniać wirusa.
Śmiertelnego wirusa którego można pokonać witaminą D, witaminą C i cynkiem
Szkoda że lekarze w tych swoich wytycznych nie mają zaleceń uzupełnić chorym niedoborów witaminowych, które występują zazwyczaj zimą, tylko kładą ich pod respirator i czekają aż zejdą.
To że cisną z tymi szczepieniami w budżetówkach, szkolnictwie i medyków, to ma ludzi myślących z tych branż przetrzebić. Zostaną tylko potulne barany posłusznie wykonujące wytyczne władz, nie myślące za siebie.
Ja to ogólnie się obawiam tych zaszczepionych, bo wedle oficjalnych danych mogą oni po szczepieniach chorować i rozprzestrzeniać wirusa.
Śmiertelnego wirusa którego można pokonać witaminą D, witaminą C i cynkiem
notak napisał/a:
to protesty przeciwko paszportom covid,
też już mam dość tych poj***nych obostrzeń, choć antyszczepionkowcem nie jestem, bo to kwestia własnego wyboru
Chyba jesteś bo teraz każdy jest kto ma inne zdanie niż "obowiązkowe szczepienia" nawet jak sam się zaszczepiłeś
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie