👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kabaret. Banda idiotów uważających się za ekspertów która nie potrafi obsłużyć skype. Nawet nie wspominam o tym iż nigdy nie robi się publicznej konferencji na prywatnym profilu. Przed całym zdarzeniem należało utworzyć konto i dopiero z niego prowadzić rozmowę. Że nie wspomnę o tym iż lepiej by było aby prezentacje przesłali na lokalny sprzęt aniżeli pokazywali pulpit rozmówcy.
szkoda że Leszek K. nie zadzwonił
może by przemówił bratu do rozsądku

Ja uważam, że w Smoleńsku sfingowano katastrofę, a Prezydent Kaczyński jest więźniem kazamatów Kremla. Reszta ludzi siedzi w tiurmie. Na miejscu porozrzucano zwłoki ludzi zamordowanych w obozach pracy- stąd te pomyłki w badaniach DNA,w których nic się nie zgadzało. Badającym sprawę komisjom pokazywano kilka miejsc! sprawdźcie relacje świadków.

Debile nie potrafią poradzić sobie ze Skajpajem a chcą rozwiązywać katastrofy lotnicze xD
Mgła w brzozowym Lasku podusiła łącza spajpajowi Antka Policmajstra.
Spisek!
Pewnie z tym też poleci do Radu Jewropy...
Co ten facet z bródką bierze, że ma takie jazdy? Też czasem bym tak chciał...
Spisek!
Pewnie z tym też poleci do Radu Jewropy...

Co ten facet z bródką bierze, że ma takie jazdy? Też czasem bym tak chciał...
QKLUX napisał/a:
jeszcze wręcz nagrodę tym którzy fachowo zajęli się od początku do końca tą śmierdzącą sprawą oddając ją w ręce rosjanZa kompromitowanie idiotów najwyższe wyrazy uznania
![]()

Czemu nie odebrali jak Putin dzwonił, może by się cała ta sprawa z Smoleńskiem wyjaśniła.

To tylko pokazuje jaka banda idiotów i bez mózgów rządzi tym krajem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie