Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kubot Dance
bartek107 • 2013-07-02, 22:59
Oto jak się cieszy Łukasz Kubot po awansie do ćwierćfinału

Btw. Kubot w ćwierćfinale zmierzy się z Janowiczem
Zgłoś
Caravaggio 2013-07-03, 12:38 2
Ten taniec jest po awansie do 1/8, a nie do ćwierćfinału.
Zgłoś
s................l 2013-07-03, 12:46
To jest po meczu z Benoit Paire, więc tak się Kubot cieszył po awansie do 1/8.
Zgłoś
_arci 2013-07-03, 12:55
A ja żem myśloł, że to taniec w laczkach kubota bydzie Tak czy inaczej miła odmiana.
Zgłoś
KMD 2013-07-03, 12:56
Dzięki sadisticowi dowiedziałem się, że PZT to gówno, dzięki

podpis użytkownika

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
luxik1988 2013-07-03, 17:43
K🤬a mać. O ile dobrze wiem, a z tenisem mam do czynienia nie od dziś (choć nie mam takich sukcesów jak Dust Devil), to Kubot cieszy się tak po każdym zwycięstwie już od kilku ładnych lat. Wk🤬iają mnie ludzie, którzy chcą pokazać, że są wielce wyj🤬ymi kibicami tenisa jednocześnie nie wiedząc co to drop-shot albo drive-volley. Zazwyczaj możemy wtedy zaobserwować wysyp pajaców z narodowymi flagami w samochodach bądź z biało czerwonymi nakładkami na lusterka. Kilka razy spotkałem się z ludźmi w trakcie euro 2012, którzy kupowali w osiedlowym sklepie piwo na mecz i podjechali samochodem mając na sobie biało- czerwone stroje jednocześnie nie znając w reprezentacji NIKOGO poza Lewandowskim i Błaszczykowskim. Kibice k🤬a jego mać.

Jedź k🤬a na kort, rozegraj kilka pięciosetówek w życiu, zobacz kilka całych meczów, poczytaj trochę i wtedy dopiero możesz coś mówić.
Zgłoś
D................o 2013-07-03, 18:14 1
Zgłoś