Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Od 2:45 menu "ulubionej" kuchni jenieckiej

Tu z kolei przykład jak demokratycznie wybierane dbają o swój lud w najprostszych sytuacjach życiowych

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
amb 2012-11-08, 23:16
panie Wojtku, to idz pan i kup wodke z mety. tylko jak oslepniesz, to wara od publicznego szpitala.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 23:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 23:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 23:28
Dla pana Cejrowskiego zawsze piwko
To czy go lubię czy nie lubię to moja sprawa, jestem dorosły i żadne debile nie będą mi mówić co myśleć, a darwinizm społeczny niech gimbaze wyeliminuje
Zgłoś
Gizmobba 2012-11-08, 23:28 2
Zgłoś
Krzysiek14199 2012-11-08, 23:29
4x up PRG @

Tak zapyta się kelnera nie znając języka
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 23:31 1
Zgłoś
Tituf 2012-11-08, 23:41
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 0:34 1
zapewne każdy zagraniczniak skuma w Polsce takie potrawy chociażby :
- żur
- łazanki
- bigos
- zimne nóżki
- kopytka
co on pieprzy, wymienia nazwy regionalnych potraw i ma jakieś problemy

niech coś nakręci o grzesznikach po rozwodach dwulicowa menda
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 0:39
narzekacie na tvn, a w sumie to jedyna stacja, która promuje Cejrowskiego.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 1:07 1
flejmujcie sobie ile chcecie, ale ten gość może i czasami dobrze gada ale zaczął mnie wkurzać od czasu programu gdzie zaczął wychwalać islam nad katolicyzm. Znam i studiowałem błędy jednego i drugiego (nie nie jestem katolikiem ani muslimem - zapyziałym wągrem), a Cejrowski został dla mnie naczelnym Talibem RP i idiotą pokroju Kupy Województwa (który kiedyś też był cool a teraz zidiociał an stare lata)
Zgłoś
yoshi88-88 2012-11-09, 1:25 3
soqu1 napisał/a:

Na randce w restauracji:
Kelner: czy chcieliby państwo złożyć zamówienie?
Klient: a wie pan gdzie jest najbliższa kawiarenka internetowa, bo muszę wyszukać na wikipedii czym są te potrawy, co je serwujecie...

No to już trzeba być nieco betonem żeby zabierać laskę do dobrej knajpy i nie wiedzieć co oznaczają poszczególne dania.

Myślę , że w podobnej sytuacji jak Ty , byłby murzynek z Etiopii który chce kupić coś w maku
Zgłoś
vass 2012-11-09, 3:10 1
Ciekawe czy gdyby dziecko Cejrowskiego, którego chyba nie ma, zatruło się pierożkami z muchomorem sromotnikowym od babci spod dworca i umarło w szpitalu, mówiłby to moje prawo kupić dziecku pieroga ze sromotnikiem? Czy może jednak miałby do Państwa pretensje, że dziecko mu zmarło bo Państwo pozwoliło aby handel był zupełnie dowolny, nie spełniający żadnych norm i standardów, a babcie pod dworcem mogą sprzedawać pierożki ze sromotnikiem? Chory gość.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 4:45
na szczęście u mnie w mieście nie ma kuchni francuskiej i niemieckiej

wszędzie tylko pizza i kebab...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 7:50 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem