Kula postrach piaskownicy i kolejki pod makiem, łatwo nie daje K🤬a!!
blochno napisał/a:
"Robiłeś K🤬A swoją zapowiedź, no i mówiłeś K🤬A, że mnie K🤬A rozp🤬olisz, a ja odpowiem Ci na to szczerze:
K🤬A jesteś, byłeś i bedziesz! I teraz ja moim dissem, który Ty zrobisz na mnie ODPOWIEM CI GORZEJ, zobaczymy, spotkamy się K🤬A na YouTube suko. I nie ja tylko Ty leć do Swojej mamusi i powiedz co się właśnie K🤬A teraz dzieje.
Bo ja tak łatwo nie robie, nie daje K🤬A, więc nie fikaj se, sp🤬alaj"
Dziękuję nic więcej nie chce wiedzieć.
podpis użytkownika
ironią w ryj

"ja tak łatwo nie robię, nie daje k🤬a" - robienie laski jeszcze sprawia mu problem
Kula, stary rowerze! Dawaj beefa na Tede albo Ryśka! Ale będzie wojna!
podpis użytkownika
KOKS DZ🤬KI LASERY
Gdyby, któryś z nich pobiegł tak jak to kula mówi " do mamusi " to myślę, że obydwoje skończyli by swoją karierę.

Hip-hop się sk🤬ił, bo komercja itp, ale na szczęście jest Kula, i jego muzyka, która niesie głębokie przesłanie i która tworzona jest z myślą o sztuce a nie o pieniądzach... Kula zmiażdżysz tego kolesia swoim hardkorowym stylem, czekamy na jakieś chore gówno z twojej strony
PS. Mam nadzieję, że to jego mama pierwsza znajdzie te filmy i zostaniesz dłużej na polu bitwy, i pamietaj żeby myc raczki
PS. Mam nadzieję, że to jego mama pierwsza znajdzie te filmy i zostaniesz dłużej na polu bitwy, i pamietaj żeby myc raczki