Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
florianno 2021-02-13, 11:36 1
Do roboty można dojeżdżać
Zgłoś
outsidethebox86 2021-02-13, 11:40 1
Kurde, sama tak bym sobie pośmigała
Zgłoś
aradd 2021-02-13, 12:46 7
outsidethebox86 napisał/a:

Kurde, sama tak bym sobie pośmigała

Zamiast głupoty w głowie to lepiej pośmigaj po domu, może wyczarujesz dobry posiłek lub chociaż ogarniesz ten burdel co masz..

podpis użytkownika

Kto czyni dobro, znajduje dobro.
Zgłoś
qwerq221 2021-02-13, 13:21 1
ale zajebiste to ;D
Zgłoś
McQurwa 2021-02-13, 13:57 3
aradd napisał/a:

Zamiast głupoty w głowie to lepiej pośmigaj po domu, może wyczarujesz dobry posiłek lub chociaż ogarniesz ten burdel co masz..

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Konto usunięte 2021-02-13, 14:18 4
aradd napisał/a:

do garów i "na szmatę" wysyłają p🤬deusze co nie wiedzą co z babeczką robić w sypialni
Zgłoś
outsidethebox86 2021-02-13, 15:05 22
aradd napisał/a:

To, że ty tak masz na chacie, nie znaczy, że wszyscy. Oby żadna kobieta na Ciebie nie trafiła, bo na takich z🤬bów to szkoda tylko powietrza. Łeb masz tylko po to żeby ci deszcz do środka nie padał. Od cepa różnisz się tylko tym, cep, nawet w tych czasach, jest bardziej pożyteczny od ciebie trutniu.
Zgłoś
Gadozer 2021-02-13, 15:16 1
Idealne! Biere Panie!!
Zgłoś
Karol.Tar 2021-02-13, 16:00 20
C🤬j mnie k🤬a jasny strzeli z tym j🤬ym w dupe przez czancha plejerem sadisticowym. Im k🤬a krotszy filmik tym k🤬a dluzej sie laduje. Co to do c🤬ja pana wafla jest? To juz plejer z tego calego liveleak czy jakos tak jeden c🤬j, lepiej dziala. Przykladowo tutaj filmik sie zacina co pol sekundy k🤬a jego mac. To jest zart j🤬y zeby miec takie zj🤬e serwery co na swiatlowodzie nawet nie daja rady pociagnac normalnie p🤬lonego 30s filmiku!
Zgłoś
skoorviel 2021-02-13, 17:18 2
Karol.Tar napisał/a:

C🤬j mnie k🤬a jasny strzeli z tym j🤬ym w dupe przez czancha plejerem sadisticowym. Im k🤬a krotszy filmik tym k🤬a dluzej sie laduje. Co to do c🤬ja pana wafla jest? To juz plejer z tego calego liveleak czy jakos tak jeden c🤬j, lepiej dziala. Przykladowo tutaj filmik sie zacina co pol sekundy k🤬a jego mac. To jest zart j🤬y zeby miec takie zj🤬e serwery co na swiatlowodzie nawet nie daja rady pociagnac normalnie p🤬lonego 30s filmiku!

K🤬a myślałem że tylko ja tak mam i już nie raz chciałem p🤬lnąć telefonem o podłogę.. dobrze że nie p🤬lnąłem

To, że ty tak masz na chacie, nie znaczy, że wszyscy. Oby żadna kobieta na Ciebie nie trafiła, bo na takich z🤬bów to szkoda tylko powietrza. Łeb masz tylko po to żeby ci deszcz do środka nie padał. Od cepa różnisz się tylko tym, cep, nawet w tych czasach, jest bardziej pożyteczny od ciebie trutniu.

Zamknij k🤬a p🤬de i się nie wywnetrzaj bo wszyscy wiemy po co jesteście stworzone.. tu jest sadol tu nie ma żadnego p🤬lonego umoralniania, więc zwieś p🤬de i do garów/gały. Możesz wybrać co wolisz.
Zgłoś
outsidethebox86 2021-02-13, 18:47 3
skoorviel napisał/a:

K🤬a myślałem że tylko ja tak mam i już nie raz chciałem p🤬lnąć telefonem o podłogę.. dobrze że nie p🤬lnąłem
Zamknij k🤬a p🤬de i się nie wywnetrzaj bo wszyscy wiemy po co jesteście stworzone.. tu jest sadol tu nie ma żadnego p🤬lonego umoralniania, więc zwieś p🤬de i do garów/gały. Możesz wybrać co wolisz.

C🤬j ci w dupę dla twojej przyjemności i nie p🤬l, że źle ci życzę. Wracaj do pługa albo do epoki kamienia chociaż to i tak zbyt zaawansowana epoka jak na takiego małpoluda. Obstawiam, że to ty jesteś tym brakujacym ogniwem między człowiekiem a małpą, w sumie reprezentujesz poziom cz🤬cha albo ko🤬y.
Zgłoś
fikuswdoniczce 2021-02-13, 18:53 1
Nic się nie stało przez cały film, nie oglądać
Zgłoś
Konto usunięte 2021-02-13, 19:31 1
ANALizator napisał/a:

takie małe oponki nie maja dość przyczepności by pociągnąć człowieka, z ołowiu chyba musiał by być ten samochodzik zrobiony ... fejk

C🤬ja sie znasz na modelarstwie
Zgłoś
pro_avenger 2021-02-13, 19:32 1
Halman napisał/a:

może przy starcie gościa ktoś popchnął?

Opony z kolcami
Zgłoś
skoorviel 2021-02-14, 0:48

C🤬j ci w dupę dla twojej przyjemności i nie p🤬l, że źle ci życzę. Wracaj do pługa albo do epoki kamienia chociaż to i tak zbyt zaawansowana epoka jak na takiego małpoluda. Obstawiam, że to ty jesteś tym brakujacym ogniwem między człowiekiem a małpą, w sumie reprezentujesz poziom cz🤬cha albo ko🤬y.

Znając takie jak Ty, to gdybym reprezentował poziom i nie tylko poziom cz🤬cha, to pierwsza byś stała w kolejce żeby ojebac mi czarna p🤬lona murzyńska wielką pale więc się nie pogrążaj c🤬o i rób to w czym jesteś dobra, ale napewno nie próbuj ripostował bo to Ci nie wychodzi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie