📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:20

Od dawna powtarzam, że ludzi wymyślających programy typu dlaczego ja, ukryta prawda itd powinno się stawiać przed plutonem egzekucyjnym za robienie jeszcze większych kretynów ze społeczeństwa.

Polecam zerknąć jeszcze tutaj:
"'Chcesz mieć branie? Ubierz gorset!'"
koseatra.blogspot.com/2013/03/rozmowy-w-toku-zapowiedz.html
i drugi post:
koseatra.blogspot.com/2013/03/chciaam-wam-podziekowac.html
Akurat oglądałam ten program, później trafiłam na bloga i przeczytałam jak robią w ch... Akurat babka NIEPODSTAWIONA, po prostu wykiwana
"'Chcesz mieć branie? Ubierz gorset!'"
koseatra.blogspot.com/2013/03/rozmowy-w-toku-zapowiedz.html
i drugi post:
koseatra.blogspot.com/2013/03/chciaam-wam-podziekowac.html
Akurat oglądałam ten program, później trafiłam na bloga i przeczytałam jak robią w ch... Akurat babka NIEPODSTAWIONA, po prostu wykiwana

gumer napisał/a:
Nic nowego. Wystarczy chwilę pooglądać papkę, którą serwuje TVN.
1. "Nieudolni i zagubieni" rodzice, którzy nie panują nad własnym dzieckiem i "superniania", która w kilka dni z tego diabła zrobi anioła.
2. Zapuszczony do granic niemożliwości dom, czy mieszkanie i pani, która nauczy sprzątać. Nawet jeżeli ludzie tak mieszkają, to na pewno nie wołają jakiejś raszpli z kamerą, która wyczyści chałupę.
3. Pedał z dziąsłami na wierzchu, który na każdym kroku ubiera baby, tym samym udowodniając, że są nieudolne i nie maja gustu.
Więcej grzechów nie pamiętam.
Pokazują jeszcze idiotę Cejrowskiego

vass napisał/a:
Jak w twej skali Cejrowski jest idiotą to gdzie Ty na niej widniejesz ?
Pokazują jeszcze idiotę Cejrowskiego
sigane napisał/a:
Artykuł z pudelka tutaj
![]()
Wchodzisz na pudelka ?

Nie wiem czy ktoś to już napisał bo nie chce mi się wszystkich komentarzy czytać. Ktoś zadał pytanie ile płacą. Kumpel jakiś rok temu występował w 'Rozmowy w toku' pod tytułem 'wyrywam laski na kupę nieswojej kaski'. Dostał 800zł. Mam nadzieję, że pomogłem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie