Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czaspogardy 2013-04-04, 14:48 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RadzioC 2013-04-04, 15:04 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zielka 2013-04-04, 15:06
Do mnie też zadzwonili, wystawiłam na jakimś portalu podręczniki do opchnięcia, więc widzieli, że jest w wieku nastoletnim. Miałam wystąpić w programie o wakacyjnych miłościach, też piepszyli o kasie, albo o tym, że mogę opowiedzieć historię i wykorzystają ją w programie.

Media - 4 władza, ludzie mają być podatny ka każde prezentowane gówno. "Jak wytresować społeczeństwo?"
Zgłoś
evilmatt 2013-04-04, 15:07
Od dawna powtarzam, że ludzi wymyślających programy typu dlaczego ja, ukryta prawda itd powinno się stawiać przed plutonem egzekucyjnym za robienie jeszcze większych kretynów ze społeczeństwa.
Zgłoś
szmalu 2013-04-04, 15:14 2
Uczestnik który to opisał, jest już, że się tak wyrażę topowym debilem, skoro myślał, ze wystąpienie w tym jakże znamienitym odcinku nie odbije się na jego życiu prywatnym. Chociaż myślę, że akurat niemożność znalezienia pracy przez tegoż jegomościa świadczy o tym, że jest zwyczajną p🤬ką - co w sumie współgrałoby wyśmienicie z jego debilizmem:)...

A to, że rozmowy w toku są ustawiane nie jest niczym odkrywczym. Cały czas pamiętam odcinek o wiecznym prawiczku Piotrze Węgrzynie, który to twierdził, że zrywał z laskami, bo chciały z nim uprawiać sex, a on zachowuje swojego dziewiczego penelopa jedynie dla poślubionej kiedyś tam wybranki. Gość w rzeczywistości był typowym r🤬aczem i do tego traktował te swoje laseczki jak szmaty (a to tylko jedna z jego jakże nielichych cnót). Ale publiczność urzekł i można było potem czytać wpisy pod odcinkiem pochodzące od zachwyconych jego historią niewiast.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 15:16
Zgłoś
Krystal 2013-04-04, 15:23
Polecam zerknąć jeszcze tutaj:
"'Chcesz mieć branie? Ubierz gorset!'"
koseatra.blogspot.com/2013/03/rozmowy-w-toku-zapowiedz.html
i drugi post:
koseatra.blogspot.com/2013/03/chciaam-wam-podziekowac.html

Akurat oglądałam ten program, później trafiłam na bloga i przeczytałam jak robią w ch... Akurat babka NIEPODSTAWIONA, po prostu wykiwana
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 15:23 1
Zgłoś
ocwpzw 2013-04-04, 15:34

mam nadzieję, że ten artykuł, czy co to tam jest to miała być ironia
Zgłoś
vass 2013-04-04, 15:38
gumer napisał/a:

Nic nowego. Wystarczy chwilę pooglądać papkę, którą serwuje TVN.
1. "Nieudolni i zagubieni" rodzice, którzy nie panują nad własnym dzieckiem i "superniania", która w kilka dni z tego diabła zrobi anioła.
2. Zapuszczony do granic niemożliwości dom, czy mieszkanie i pani, która nauczy sprzątać. Nawet jeżeli ludzie tak mieszkają, to na pewno nie wołają jakiejś raszpli z kamerą, która wyczyści chałupę.
3. Pedał z dziąsłami na wierzchu, który na każdym kroku ubiera baby, tym samym udowodniając, że są nieudolne i nie maja gustu.

Więcej grzechów nie pamiętam.

Pokazują jeszcze idiotę Cejrowskiego
Zgłoś
RadzioC 2013-04-04, 16:17 2
vass napisał/a:

Pokazują jeszcze idiotę Cejrowskiego

Jak w twej skali Cejrowski jest idiotą to gdzie Ty na niej widniejesz ?
Zgłoś
modyf 2013-04-04, 16:21 1
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-04-04, 16:51 2

Taka sytuacja...
Zgłoś
ElfickiWojownik 2013-04-04, 17:44
sigane napisał/a:

Artykuł z pudelka tutaj

Wchodzisz na pudelka ?
Zgłoś
Black Snake 2013-04-04, 18:30
Nie wiem czy ktoś to już napisał bo nie chce mi się wszystkich komentarzy czytać. Ktoś zadał pytanie ile płacą. Kumpel jakiś rok temu występował w 'Rozmowy w toku' pod tytułem 'wyrywam laski na kupę nieswojej kaski'. Dostał 800zł. Mam nadzieję, że pomogłem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem