👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Piwko za iście soczysty pojazd. Wiązanka na miarę prawdziwego sadola
.

Nie czepiajcie się nagrywającego, że użył takiego słownictwa. Ładnie to podsumował Stonoga, że są w Polsce ludzie pewnej mentalności, do których nic nie dotrze, dopóki nie zacznie się używać łaciny.
Jest cool, lewy pas nonstop (bo jakby inaczej przecież lewy jest dla "miszczów", a prawy dla cieniasów), zdecydowanie na pasach jak u laski na zakupach. A to może puszcze Pana rowerzystę, a może jednak nie chooj z tego że on już jest w połowie pasów, ale musi puścić szlachtę bo przecież on na środku jezdni może przeczekać, rower ma to se może usiąść. Podoba mi się też stwierdzenie z tyłu coś w coś wjechało, ale muszę jechać dalej

@DrMenegele
Jako doktor może przepiszesz sobie sam maść na ból dupy - czy podrzucić adekwatny obrazek...?
Jako doktor może przepiszesz sobie sam maść na ból dupy - czy podrzucić adekwatny obrazek...?
@KaruzeLek
strefakulturalnejjazdy.pl/2013/06/czy-mozna-wyprzedzac-z-prawej-strony.html
więc jeżeli ktoś jedzie ciągle lewym pasem w mieście to się nie krępuj i wyprzedź go z prawej
skąd wiesz, może zaraz gdzieś skręci w lewo
strefakulturalnejjazdy.pl/2013/06/czy-mozna-wyprzedzac-z-prawej-strony.html
więc jeżeli ktoś jedzie ciągle lewym pasem w mieście to się nie krępuj i wyprzedź go z prawej
skąd wiesz, może zaraz gdzieś skręci w lewo
@bebini
Po obejrzeniu tylu filmików tutaj i w odmętach netu można wywnioskować, że po zajęciu lewego pasa najczęściej klienci skręcają w prawo
Po obejrzeniu tylu filmików tutaj i w odmętach netu można wywnioskować, że po zajęciu lewego pasa najczęściej klienci skręcają w prawo

moim skromnym zdaniem, autor filmiku miał uzasadnienie zatrzymać się przed przejściem dla pieszych, a pan z "busa" powinien zachować bezpieczny odstęp, tzn. taki aby pozwolił mu wyhamować przed pojazdem z przodu. Bo weźmy inną sytuację, ktoś nagle wbiega na ulicę i musisz natychmiastowo zareagować i jeżeli ktoś Ci wjedzie w tył pojazdu to oczywiście jego wina bo nie zachował bezpiecznej odległości. Szczególnie w terenie zabudowanym, gdzie jak widać na filmiku jest od groma przejść dla pieszych i krzyżówek, nie ma tu nic do rzeczy lewy, prawy, środkowy pas czy też bardziej spoglądanie w lusterko wsteczne. Ten kto jedzie za Tobą musi wyhamować w każdej sytuacji.
Gdybyś nie zauważył na tym nagraniu widoczne jest tylko to, że nie ustąpiłeś pieszym na przejściu, a później kłóciłeś się z jakimś typkiem. Ja osobiście nie afiszowałbym się z czymś takim, chyba że chciałbym się pozbyć paru stówek...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie