Film nie ma nic wspólnego z sadistic, ale przyjemnie było go obejrzeć.
Brakuje kulturalnych kierowców, szczególnie w Rosji. ; (
Swoją drogą plastikowa klapa od baku... ciekawe... Podasz model auta? ; )
Brakuje kulturalnych kierowców, szczególnie w Rosji. ; (
Swoją drogą plastikowa klapa od baku... ciekawe... Podasz model auta? ; )
Marcinxxxxx napisał/a:
Szczególnie że klapki są z plastiku
Marcinxxxxx napisał/a:
Same lamery ostatnio na sadolu trabant nie ma klapki![]()
Same lamery ostatnio na sadolu bo zdecydowana większość samochodów ma klapkę metalową

W Polsce by to nie przeszło bo nikt nie tankuje beny , ludzie na gaz jeżdżą!
macleod napisał/a:
Same lamery ostatnio na sadolu bo zdecydowana większość samochodów ma klapkę metalową
![]()
No to chyba w Twojej Ładzie, albo Fiucie 125p.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
No to chyba w Twojej Ładzie, albo Fiucie 125p.
Akurat od Fiata 125p to się łaskawie odp🤬l, bo czy ci się to podoba czy nie, to nasz klasyk motoryzacji, na którym pół Polski się wychowało

Szyderca od siedmiu boleści co jak se sprowadzonego passata

Sadistic to nie remiza

macleod napisał/a:
Akurat od Fiata 125p to się łaskawie odp🤬l [...]
Szyderca od siedmiu boleści co jak se sprowadzonego passatakupił czy inne nowe 18-letnie be-em-wu
![]()
O ssij drągala, boś nie trafił. Czy ja tu jadę po kancie? Neee... Podaję przykłady starych aut.
A tobie co? Żal dupsko ściska bo jeździsz trzydziestoletnim kantem kupionym za 700zł i napinasz się przez kabel o Twoją polakierowaną rdzę?
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Jeśli to był jakiś jednoślad (a wydaje mi się, że możemy tak założyć) to plus za to, że się nie przeciskał między samochodami.
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
O ssij drągala, boś nie trafił. Czy ja tu jadę po kancie? Neee... Podaję przykłady starych aut.
A tobie co? Żal dupsko ściska bo jeździsz trzydziestoletnim kantem kupionym za 700zł i napinasz się przez kabel o Twoją polakierowaną rdzę?
To czego miał dotyczyć twój poprzedni wpis to już w ogóle nie mam pojęcia

Koniec tematu, nie mam zamiaru się licytować kto czym jeździ, bo już twoje pierwsze zdanie z cytowanej odpowiedzi świadczy, ze reprezentujemy zdecydowanie inny poziom kulturalno -intelektualny