Oto PrtSc jednego z artykułów:

Portal już nie istnieje, więc próba wejścia na stronę jest daremna
Ale serio, zróbcie jakiś zbiorczy czy coś, albo po prostu w komentarzach dawaj następne. Piwa i tak dostaniesz, nie martw się.
Długo zastanawiałem się czy coś napisać... Ktoś tu pisze o kulturze używając zamiast przecinków i kropek samych wulgaryzmów. Sporo prawdy jest w słowach przedmówców o zachowaniu starszych ludzi , ale gimbusy też będziecie starzy=jeżeli dożyjecie tego wieku, skupcie się więc na chwilę, wytężcie szare komórki niszczone podłym piwem i pomyślcie: jak już nikt nie będzie was traktował poważnie, jak będzie wam ledwo starczało na chleb, jak będą was bolały wszystkie członki , a ten najważniejszy już nie będzie chciał się podnieść, skóra będzie zwisać płatami, dzieci i wnuki nawet na imieniny nie zadzwonią, obetną emeryturę odbiorą rentę, w urzędzie i u lekarza omiotą was wzrokiem i oleją. Będziecie liczyli dni do śmierci, zazdrościli młodym ich zdrowia, miłości, urody etc.etc. To wtedy z uśmiechem i radością będziecie wymieniać serdeczności z przyszłymi gimbusami. Zachowanie staruszków wnerwia , ale uśmiechnij się masz więcej życia przed sobą i tym się CIESZ Olej to- uśmiechnij się do marudy -Czy wasi rodzice , dziadkowie są święci- też tacy są i też was tak "wk...." O czym ja piszę ?
Nie chcę piwa- Mam Was w " dupie"
podpis użytkownika
plumMam k🤬a dość tych starych dziadów, bo im się k🤬a należy...jak człowiek prawie ledwo żywy bo z gorączką to nie wpuszczą bo on był wcześniej i jest kolejka... co było dalej to już nie chce mi się pisać
tak właśnie jest kiedy ich kichy są wstrząsane spazmami oburzenia i nie mogą zdecydować czy chcą srać czy przemówić.wtedy pojawia się asekuracyjne ,,trochę kultury do starszych".
up
oby było więcej takich dziadków![]()
Aktualni starsi ludzie są przyzwyczajeni do tego abyś puścił ich w kolejce do lekarza, sklepie i żebyś ustąpił mu miejsce w jakimkolwiek środku komunikacji.Najbardziej irytuje mnie to że jak ustąpię starszemu człowiekowi miejsca to nawet nie podziękuje-ba,siądzie i po pierwszym przystanku wysiądzie.Zwrócicie uwagę ile dziadków i babci stoi przed blokiem i dyskutuje nawet godzinę.Oczywiście na to jest siła i czas.
Dużo starszych osób, gdy nie ma co odpowiedzieć, to zasłaniają się wiekiem, większość z nich kończyła szkoły zawodowe i nie mieli czegoś takiego jak internet, więc nie ma się co dziwić, iż nie wiedzą jak odpowiedzieć innym. Pamiętam jak rozmawiałem z dziadkiem wiele razy, gdy czegoś nie wiedział, to często zasłaniał się wiekiem, np: będziesz starszy, to zrozumiesz, czy okaż więcej kultury. A poza tym chyba każdego by denerwowało, gdyby osoba młodsza o kilkadziesiąt lat by zwracała wam uwagę, czy udowadniała, że się mylicie.
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwipodpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwipodpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.