📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Autor napisał/a:
na tych kretynów w przyciasnych spodniach i nogawkach nad kostkę. Debilizm, konsumpcjonizm i zacierająca się niegdyś wyraźna granica pomiędzy mężczyzną, a kobietą powoduje, .
Aleś Ty qrwa głupi.
Dlaczego kretynów?
Jeśli chodzi o ubiór to podoba Ci się to z czym się wychowaleś. Prawda?
Nie tolerujesz nic innego?.
Jakbys popylał od małego w pedalskich rurkach to pisałbyś w odwrotną stronę.
Moda jest kwestią otwartą, dla mnie obojętne jakie spodnie ale są jakiś nieprzekraczalne kanony, np. sukienka itp.
PS. Dla mnie osobiście rurkowiec to pedał ale nie przeszkadza mi to, bo to ubranie nie jest wzięte z ustalonego kanonu płci.
Krak napisał/a:
Aleś Ty qrwa głupi.
Dlaczego kretynów?
Jeśli chodzi o ubiór to podoba Ci się to z czym się wychowaleś. Prawda?
Nie tolerujesz nic innego?.
Jakbys popylał od małego w pedalskich rurkach to pisałbyś w odwrotną stronę.
Moda jest kwestią otwartą, dla mnie obojętne jakie spodnie ale są jakiś nieprzekraczalne kanony, np. sukienka itp.
PS. Dla mnie osobiście rurkowiec to pedał ale nie przeszkadza mi to, bo to ubranie nie jest wzięte z ustalonego kanonu płci.
Gdybyś był bystrzejszy, znacznie bardziej spostrzegawczy i zamiast tic taca miał mózg. To dostrzegłbyś, że dwa posty wyżej opisuję dlaczego uznaję tą modę za debilną, a jej wyznawców za kretynów; pomijając w treści posta, całkowicie aspekt śmieszności.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie