Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Krak 2021-10-23, 9:52 1
Autor napisał/a:

na tych kretynów w przyciasnych spodniach i nogawkach nad kostkę. Debilizm, konsumpcjonizm i zacierająca się niegdyś wyraźna granica pomiędzy mężczyzną, a kobietą powoduje, .

Aleś Ty qrwa głupi.
Dlaczego kretynów?
Jeśli chodzi o ubiór to podoba Ci się to z czym się wychowaleś. Prawda?
Nie tolerujesz nic innego?.
Jakbys popylał od małego w pedalskich rurkach to pisałbyś w odwrotną stronę.
Moda jest kwestią otwartą, dla mnie obojętne jakie spodnie ale są jakiś nieprzekraczalne kanony, np. sukienka itp.
PS. Dla mnie osobiście rurkowiec to pedał ale nie przeszkadza mi to, bo to ubranie nie jest wzięte z ustalonego kanonu płci.
Zgłoś
Autor 2021-10-23, 12:08
Krak napisał/a:

Aleś Ty qrwa głupi.
Dlaczego kretynów?
Jeśli chodzi o ubiór to podoba Ci się to z czym się wychowaleś. Prawda?
Nie tolerujesz nic innego?.
Jakbys popylał od małego w pedalskich rurkach to pisałbyś w odwrotną stronę.
Moda jest kwestią otwartą, dla mnie obojętne jakie spodnie ale są jakiś nieprzekraczalne kanony, np. sukienka itp.
PS. Dla mnie osobiście rurkowiec to pedał ale nie przeszkadza mi to, bo to ubranie nie jest wzięte z ustalonego kanonu płci.

Gdybyś był bystrzejszy, znacznie bardziej spostrzegawczy i zamiast tic taca miał mózg. To dostrzegłbyś, że dwa posty wyżej opisuję dlaczego uznaję tą modę za debilną, a jej wyznawców za kretynów; pomijając w treści posta, całkowicie aspekt śmieszności.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2021-10-24, 0:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2021-10-26, 10:05
Mmmmmm cycunie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem