📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lekcja języków - Sadol Uczy, Sadol Bawi
Wietnamski: Sadistic là cổng thông tin tốt nhất trên mặt đất.
Chiński: 殘暴的門戶網站是在地面上的最佳門戶。
Japoński: サディスティックポータルは、地上で最高のポータルサイトです
Jak najlepiej rozpoznawać te języki? Wietnamski posiada "ludzkie" literki z dodatkowymi krzaczkami, Japoński to w miarę proste krzaczki a Chiński to stumilowy las - pełno kreseczek i ozdobników.
Wietnamski: Sadistic là cổng thông tin tốt nhất trên mặt đất.
Chiński: 殘暴的門戶網站是在地面上的最佳門戶。
Japoński: サディスティックポータルは、地上で最高のポータルサイトです
Jak najlepiej rozpoznawać te języki? Wietnamski posiada "ludzkie" literki z dodatkowymi krzaczkami, Japoński to w miarę proste krzaczki a Chiński to stumilowy las - pełno kreseczek i ozdobników.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie