kupiona i wręczona dziś maślanka żulowi który zauważył mnie przed biedronką jak piję z ochotą ten mleczny napój, stwierdzi że nie chce pieniędzy ani jedzenia ale że jest ciepławo wiec prosi "o ludzki odruch". Maślanka tania wiec się wróciłem do biedronki, kupiłem, i podarowałem.. Pan do którego lepiej się nie zbliżać na 3 metry podziękował, zajął miejsce na pobliskiej ławce zrobił łyka i... to co widać na nagraniu...
nigdy k🤬a więcej dokarmiania pasożytów!!!
Mówisz na niego menel, a sam siedzisz na drzewie
Swoją drogą, ten menel chyba szybciej znajdzie se dom niż sie filmik załaduje.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Jak jesteś niedorozwinięty i sądzisz, że ludzkim odruchem w ciepły dzień wobec żula jest kupno maślanki to masz.
DMT
2017-07-01, 18:24
J🤬 maślankę! Kefir z Krasnegostawu PANY!
podpis użytkownika
Q L I
M A X
Chciałeś go otruć to nie dziw się, że nie przeszło testu. I wyj🤬 w piździec.
mówisz na niego menel, a sam próbujesz zgarnąć piwka na sadolu ... o ty waflu
razak napisał/a:
jak wróce z wakacji to może już będzie.
jak wrócisz z wakacji to wrócisz do gimbazjum i za laski starzy znowu odetną ci internet na rok, więc już nie obejrzysz.
Ja menelom nigdy nic nie kupuje bo oni wezmą i nawet nie docenią a i jeszcze syfu narobią + wysrają się w centrum miasta na środku chodnika.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Zobaczył 3,2% na opakowaniu, stwierdził, a c🤬j wypiję.. to się przeliczył
szyszkownik napisał/a:
Kupiłeś menelowi maślankę i zacząłeś go filmować telefonem? w pionie w dodatku? przyznaj się że drugą ręką waliłeś konia.
Licząc że się maślanka wyleje
Nie wolno dawać czegokolwiek menelom, nawet jedzenia. Po prostu takiemu żulowi da się jak na tym filmiku maślankę, to on jest 3 zł do przodu, który wyda na alkohol.
k................x
2017-07-01, 20:50
trzeba bylo mu zrobic loda
Maślankę mu kupiłeś zamiast kawior...
He z jaką gracją wyj🤬

To są k🤬y menelowskie...
Wracam ostatnio z browarem na chatę i podchodzi do mnie taki p🤬lec i klasycznie, czy może mieć pytanko... Oczywiście chodziło o dwa złote na browara. Patrze a c🤬j ma pełny komplet kończyn, zrośniętą mordę. Pytam sk🤬ysyna o jakiś logiczny powód bym moje pieniądze, ciężką praca zarobione, tak po prostu c🤬jowi dał by mógł się za darmo naj🤬. Coś tam zaczął p🤬lić że on bezdomny i roboty nie ma. Mówię temu c🤬jowi że za rogiem jest łaźnia miejska dla takich lumpów gdzie zrobią z niego człowieka za damski c🤬j. Potem niech idzie do jakiegoś mc donalda bo tam to w zasadzie nawet małpa się nadaje... Oczywiście p🤬lony stoi codziennie pod przystankiem i sępi. J🤬 ich pies, zagłodzić sk🤬ysynów a każdy co im daje złotówkę to frajer i debil.
A................r
2017-07-01, 21:48
szyszkownik napisał/a:
przyznaj się że drugą ręką waliłeś konia.
bardziej mnie ciekawi jak trzeba nagrać film i go potem skompresować lub nie kompresować żeby tak kurewsko się w playerze ładował, jak wy to robicie ?
Co jak co ale takiej k🤬ie należy się minimum zaj🤬ie w mordę, bo nie dość ze ma czelność podejść do obywatela który w jakiś sposób w naszej pięknej nibylandi zarabia pieniądze to jeszcze ich nie szanuje wyp🤬alając pyszna maślankę, pamiętam jak byłem na diecie przemiennej i k🤬a w dni postu jak se pozwoliłem na maślanke to byłem w niebie taka k🤬a pyszna