Ja się zastanawiam kto jest winny w takiej sytuacji... Niby samochód skręcał, więc powinien był ustąpić ale z drugiej strony nie mógł widzieć motorzysty omijającego wszystkich poboczem i zdecydowanie za szybko.
Motop🤬a włączał się do ruchu (zza białej linii) więc ma obowiązek przepuścić wszystkich uczestników ruchu.
W p0lskim ustawodawstwie winien jest kier9wca samochodu, ponieważ MA USTĄPIĆ. Nie dopisali komu, ani w jakiej sytuacji, więc obarczamy go winą.
Tak jest prościej i łatwiej, a przecież o to chodzi.
No nie bałdzo. Typ tutaj wyprzedza poboczem, czego robić nie wolno :v Także
Motop🤬a włączał się do ruchu (zza białej linii) więc ma obowiązek przepuścić wszystkich uczestników ruchu.
I to jest argument w przypadku takiego zdarzenia. Nie zwróciłem uwagi, że motocyklista jedzie poboczem za linią ciągłą. Bo wyprzedzać z prawej można legalnie w niektórych sytuacjach.
Auta stały on je omijał. nie siej propagandy. wrzuć prawko do chipsów czyli tam gdzie je znalazłeś. i TAK można omijać z prawej(w polsce, nie wiem jak w usa). i NIE nie był na poboczu tylko na skrzyżowaniu i tam było potrącenie.
Auta stały on je omijał. nie siej propagandy. wrzuć prawko do chipsów czyli tam gdzie je znalazłeś. i TAK można omijać z prawej(w polsce, nie wiem jak w usa). i NIE nie był na poboczu tylko na skrzyżowaniu i tam było potrącenie.
Ale jesteś głupi. Tak, to jest POBOCZE i NIE WOLNO wyprzedzać prawą stroną, chyba, że jest to dwupasmówka i skręca na prawy pas. Usłyszałeś jakieś teksty jak ci cisneli i teraz bezmyślnie je powtarzasz. Prawko mam od 2011 roku, ale jeżdżąć rowerem za dzieciaka już to wiedziałem. Nie kompromiuj się już więcej...

Ale jesteś głupi. Tak, to jest POBOCZE i NIE WOLNO wyprzedzać prawą stroną, chyba, że jest to dwupasmówka i skręca na prawy pas. Usłyszałeś jakieś teksty jak ci cisneli i teraz bezmyślnie je powtarzasz. Prawko mam od 2011 roku, ale jeżdżąć rowerem za dzieciaka już to wiedziałem. Nie kompromiuj się już więcej...
To co wkleiłeś to bzdura bo można wyprzedzać na autostradach i ekspresowych z prawej strony pomimo dwóch pasów ruchu w danym kierunku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie