Skutki bladzenia w sieci:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-22, 23:18
Jakiegoś AFROAMERYKANINA z AFRO na głowie tam wpóścić
to jest przepiórka albo gołąb ale na 100% nie kura xd
Szybka metoda strzyżenia łba na łyso
A wy myslicie, że kurczaki w supermarkecie są ręcznie obierane z piór? Takie maszyny są w uzyciu od cyba lat '60. Na takiej samej zasadzie działa obieraczka do pyr
konto usunięte
2012-12-23, 10:41
Dziwne że na Hardzie jeszcze nie jest
ale to nie kurczak
to gołąbek
pokoju
A dobrze toto skubie? Moja Babcia zawsze jak kurę skubała to opalała później nad denaturatem..?
Popieram pomysł wrzucenia tam wszystkich sadolowych „kocich miłośników". Szczeźnijcie!
konto usunięte
2012-12-23, 14:36
glupie to nie kurczak tylko przepiórka u ruskich ekskluzywna sprawa ale się nie znacie z kurczaka taka pióra nie schodzą łatwo
mój koleżka z roboty pracował kiedyś w ubojni drobiu i mówił że praca przy tym do się nazywa dyskoteka ale że wjebywali kilka tych kur i one tam tańczyły hyhyhy