Się gimbusy podniecają tym kobajnem tylko dlatego,że był ćpunem
Wg mnie sporo mu brakuje, Cobain miał nieco bardziej... wydechowy wokal. I w sumie to wcale nie taki trudny do naśladowania o ile się wie jak drzeć ryja, a nie zedrzeć.
podpis użytkownika
NIE znasz mnie, NIE chcesz mnie znać, ja najprawdopodobniej NIE chcę znać ciebie... Ale daj na bułkę...
@up a poczatek Rape me zaśpiewał wogóle nie w tej tonacji co powinien. dopiero na refrenie wszedl jako tako w tonacje... generalnie pod wzgledem emisji glosu to nie jest jakoś zajebiście muzycznie przygotowany...
o k🤬a... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
podpis użytkownika
Nie pije, nie pale, nie przeklinam.o k🤬a... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Jury się gimba w 3:13 tak bardzo c🤬jowo, że strasznie zaniżyli poziom całego tego programu... a koleś tak zajebiście rozj🤬 scenę

dlaczego kazdy kto nie kupuje c🤬jni, pod tytulem "wszelkie mam talenty" czy innych "internetowych geniuszy" musi odrazu byc hejterem. Wedlug mnie gosc przez chwile rzeczywiscie sie wydaje dobry, ale c🤬ja nie urywa. Ale widze ze sadistic lyka wszystkie super talenty z gitarkami przed kamerka. Ja wam powiem tak, wole obejrzec zawodowca, kogos przygotowanego do tego zeby byc w TV, niz te ciagle "od przedszkola do Opola" dla starszych dzieci...
podpis użytkownika
ble ble